Primarul Ionuț Pucheanu, în delegaţia PSD pentru consultările de la Cotroceni

Primarul Ionuț Pucheanu, în delegaţia PSD pentru consultările de la Cotroceni
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Delegația PSD la consultările de luni de la Cotroceni cu președintele României, Klaus Iohannis, va fi formată din președintele Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu și trei aleși locali, au declarat, pentru G4Media.ro, surse politice. Este vorba despre Ionuț Pucheanu - primarul municipiului Galați, Corneliu Ștefan - președintele Consiliului Județean (CJ) Dâmbovița, și Corina Ene - primar în comuna bihoreană Căbești.

Cei trei aleși locali sunt reprezentanți pentru nemulțumirea primarilor și președinților de consilii județene ai PSD care au fost ignorați de Guvernul Florin Cîțu la împărțirea banilor din Fondul de Rezervă. În timp ce municipiul Galați și comuna Căbești au primit zero lei, CJ Dâmbovița a primit puțin peste un milion de lei, sumă mult mai mică decât consiliile județene controlate de PNL și UDMR.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a convocat pentru luni, 11 octombrie, consultări cu toate partidele politice, în vederea găsirii unei soluții de guvernare, după demiterea, prin moțiune de cenzură, a Cabinetului Cîțu.

Citit 8005 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Octombrie 2021 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.