Forța Dreptei are Grup de Inițiativă și la Galați

Forța Dreptei are Grup de Inițiativă și la Galați
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Forţa Dreptei a devenit, oficial, partid politic, poate să primească membri şi să înfiinţeze structuri locale, au anunţat, în urmă cu circa trei săptămâni, liderii noii formaţiuni politice, după ce a fost dobândită personalitatea juridică. Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban a afirmat, în acest context, că Forţa Dreptei este o construcţie pe termen lung, care nu se gândeşte doar la alegerile din 2024.

La Galați, noua formațiune politică, poziționată pe dreapta eșichierului politic, este constituită, în prezent, la nivel de Grup de Inițiativă Teritorială, al cărui coordonator este un alt fost membru PNL, Petrișor Potec.

Joi, 10 martie, acesta ne-a precizat că din noua structură de conducere mai fac parte alți 14 membri, oameni care au activat, în trecut, pe scena politică gălățeană, precum Paul Găvănescu, Ion Cordoneanu sau Ștefan Baltă, dar și persoane care sunt la prima experiență de acest gen.

"Cert este că în nouă luni vom organiza alegeri, pentru a oficializa conducerea partidului, dar acest lucru se va întâmpla doar după ce vom constitui un minim de 50 la sută de organizații și în localitățile din județ", ne-a mai transmis Petrișor Potec.

Citit 3274 ori Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2022 09:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.