„A fost o muncă titanică”

„A fost o muncă titanică”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ministrul Vasile Blaga a promis va face rost de bani pentru a compensa cheltuielile Primăriei Şendreni *

Frânt de oboseală, dar fericit că a scăpat, aşa arăta ieri primarul comunei Şendreni, liberalul Paul Cristea. „Pentru o săptămână, cred că am fost cel mai bogat om din Moldova, că am adunat toate apele din Moldova la Şendreni”, a glumit primarul.

Cristea a mulţumit agenţilor economici, pompierilor, jandarmilor, lucrătorilor ISU, dar şi cetăţenilor din Şendreni – de la copii de şapte ani, care ţineau sacii pentru a fi încărcaţi şi până la vârstnici - care au dat dovadă de mult sacrificiu şi bunăvoinţă şi au fost pe baricade 24 din 24 de ore.

„Sunt fericit, după două zile de somn sunt odihnit, mulţumesc bunului Dumnezeu că şi-a întors privirea către noi şi ne-a ajutat să nu avem atât de multă apă. A fost o muncă titanică. Nu am cuvinte să le mulţumesc tuturor!”, a mărturisit primarul.

Primarul a mai primit o veste bună: „L-am rugat să-şi facă socoteala cheltuielilor făcute. Asigurarea domnului ministru Blaga este că vom face rost de bani să nu lăsăm Primăria să se descurce singură”, a declarat Mihai Capră.

Citit 1590 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.