Alimente de la UE pentru persoanele cu dizabilități

Alimente de la UE pentru persoanele cu dizabilități
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că beneficiarii venitului minim garantat și ai alocației pentru susținerea familiei își pot ridica produsele alimentare comunitare prin programul POAD 2019/2022 doar până pe 9 iunie 2021, de la punctul de distribuție din Piața Țiglina I – parcarea laterală.
Vineri, 10 iunie 2022, la ora 8,00, în locația din Piața Țiglina I - Parcarea laterală va începe distribuirea pachetelor cu alimente – tranșa 4 din partea Uniunii Europene către persoanele cu dizabilități – handicap gradul I și handicap gradul II, la nivelul municipiului Galați.
„Pachetele cu produsele alimentare se vor ridica personal sau de către aparținători, de la centrul de distribuție din Piața Țiglina I - parcarea laterală și se vor distribui în limita stocului disponibil.
Pentru a putea ridica produsele alimentare comunitare beneficiarii/aparținătorii trebuie să se prezente cu următoarele documente, în original: buletinul persoanei titulare/certificatul de naștere după caz; buletinul aparținătorului; certificatul de handicap în original și în copie. Copia după certificatul de handicap se oprește la dosarul distribuției POAD 2019/2022 ca document justificativ.
Programul de distribuție este de luni până vineri, în intervalul 8,00-16,00”, transmite Primăria Galați.

Citit 1699 ori Ultima modificare Joi, 09 Iunie 2022 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.