Se deblochează exproprierile de pe „centura mică”?

Se deblochează exproprierile de pe „centura mică”?
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Luni, 20 iunie, la sediul PNL din strada Universității va avea loc o conferință de presă susținută de consilierii județeni Iulian Iosif și Valentin Radu. După toate probabilitățile, ne putem aștepta ca, după aprobarea bugetului municipiului Tecuci, liberalii să revină, la rândul lor, la sentimente mai bune și să anunțe că vor vota hotărârile legate de exproprierile necesare pentru "centura mică" a Galațiului, DJ 251M.

Reamintim că acestea sunt blocate la vot în Consiliul Județean Galați, din lipsă de cvorum, din data de 11 mai, adică de mai bine de o lună (detalii)

Citit 3184 ori Ultima modificare Luni, 20 Iunie 2022 00:45

4 comentarii

 • postat de Mincu
  Luni, 20 Iunie 2022 22:31
  5.13.134.***
  Dacă azi e ziua cea mare a Mântuirii minții acelor politicheni, poate domnule Marinescu...de cum aflați deznodământul acestei telenovele pr0stești, infantile(că nici nu știu cum s-o numesc) poate faceți un update la acest articol și ne anunțați și nouă rezultatul deznodământul acestei pr0stii copilărești incomensurabile a "răfuielii" politice/politicului în dauna cetățenilor.

  Eu sincer, la câtă pr0st!e/t!căl0șie în comportament/atitudine au arătat unii/acești politicheni de la "NOUL" PDL(PNL) eu sper ca după cgipul lor să continue pr0stia încordării liberalilor pedelizați ca să mai piardă liberaliimăi ziși "NOUL" PDL(PNL)...dacă așa le place "liberalilor"(auzi la ei, cică ei îs "liberali"?...asta cu încordarea pr0stiei nu mai e liberalism, deja e p...). Poate își revin liberalii, poate se trezesc și nu mai "muncesc"/joacă împotriva cetățenilor...

  "opinie politică"
  5
  9
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Luni, 20 Iunie 2022 19:29
  86.124.201.***
  Dar pana sa voteze nu se mai poate lucra pe celelalte segmente? Hobanatul nu prea misca nimic ,e aproape gata cel de la Braila si inutilul asta papa bani degeaba.
  4
  13
  Raportează
 • postat de Terente ...din Galati
  Luni, 20 Iunie 2022 13:50
  86.34.180.***
  Inteleg supararea psd-eilor cat si abordarea meschina a penelimii...
  Ce nu inteleg este cum s-a ajuns sa se bugeteze atatia bani pt. un pod hobanat construit acolo unde nu-si avea rostul; in loc sa facem o centura care sa plece din spatele Metro, si sa ajunga la Tirighina...Traversarea Catusii, ar fi necesitat din plin o astfel de abordare constructiava. Si cu folos real pt traficul local!
  3
  16
  Raportează
 • postat de Cristi
  Luni, 20 Iunie 2022 09:09
  86.34.187.***
  Reamintim ca in situatia in care ,,Faimosii'' consilieri PNL nu inteleg sa voteze exproprierile pentru centura si in situatia in care din bani publici va trebui sa platim 30 de milioane de euro, personal depun plangere PENALA pentru abuz in serviciu si voi solicita in calitate de cetatean al orasului Galati si al acestei tari, ca suma de 30 de milioane de euro sa fie imputata faimosilor consilieri PNL si familiilor acestora.
  9
  36
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.