Liderul PMP: scena politică, „o mare minciună”

Liderul PMP: scena politică, „o mare minciună”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, în weekend, că scena politică din România arată "ca o mare minciună" şi că PSD şi PNL poartă vina în egală măsură pentru situaţia în care se află ţara. Tomac a amintit că formaţiunea sa este a treia în ceea ce priveşte numărul aleşilor locali şi că în 2020 a fost pentru prima dată când un partid cu infrastructură solidă şi cu peste 2.000 de aleşi locali a rămas în afara Parlamentului, în urma unui "aranjament" între toate partidele. În plus, liderul PMP a criticat faptul că Guvernul preferă să se împrumute în loc să uzeze de banii europeni pe care îi poate accesa.

Citit 669 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2022 18:24

1 comentariu

 • postat de Puterea minciuni promovate
  Luni, 14 Noiembrie 2022 07:10
  109.166.128.***
  Minciuna face parte din politică, mai ales dup'89, începând cu ''revoluția'' din '89, deci, o ținem mai departe promovare prin ai noștri reprezentanți partide politice, care de regulă, de află la Putere.
  Dex Partid - Grup de indivizi asociați în vederea apărării unor opinii sau INTERESE COMUNE. Și mai este o definiție - Organizație al cărei SCOP este câștigarea CONTROLULUI asupra aparatului de CONDUCERE.
  Asta explică totul în 32 de ani și mai departe.
  1
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.