Baza de agrement Zătun 2 trebuie finalizată în acest an

Baza de agrement Zătun 2 trebuie finalizată în acest an
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați a (re)lansat în procedură de licitație publică finalizarea lucrărilor de la baza de agrement cu specific pescăresc Zătun 2, valoarea estimată fiind de 1.827.338,86 lei, exclusiv TVA, pe criteriul de atribuire ”prețul cel mai scăzut”. La acest obiectiv de investiție, din informațiile noastre, lucrările s-au oprit după ce au fost executate în proporție de 45 la sută de fosta asociere câștigătoare, condusă de brăilenii de la Larapeu SRL.

În ceea ce privește restul de executat, menționăm că trebuie continuată confecționarea şi montarea structurilor din lemn, reluarea lucrărilor de instalaţii de alimentare cu apă şi canalizare, irigaţii, climatizare, electrice, termice, sanitare şi de ventilaţie, cele privind drumuri, alei pietonale, dar și finalizarea reţelelor exterioare. Proiectul tehnic inițial a fost actualizat în luna septembrie, iar antreprenorul poate realiza studii suplimentare inginereşti şi geologice pentru a aduna toate informaţiile necesare, dacă a decis că datele disponibile sunt insuficiente. Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, durata de execuție a lucrărilor ar urma să fie de 5 luni de la emiterea ordinului de începere, cu o perioadă de garanție de minimum 36 luni de la data semnării procesului verbal de recepție.

Urgența finalizării obiectivului de investiție are legătură cu finanțarea acestuia din fonduri nerambursabile, aferente Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020. Ofertele constructorilor interesați sunt așteptate până la finele lunii februarie.

Citit 1386 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2023 00:20

3 comentarii

 • postat de Das
  Miercuri, 01 Februarie 2023 21:34
  89.136.4.***
  Pana la Zatun sunt haite de caini care sunt acolo imediat cum treci calea ferata si mergi spre Zatun! Sunt la fermele alea si te ataca! Cei care vin cu masina nu sunt in pericol decat daca coboara in zona! Atentie la copii, batrani si femei ! vor fi atacati si sfasiati! Cainii ies din curte !
  0
  2
  Raportează
 • postat de Portaru….
  Miercuri, 01 Februarie 2023 13:58
  82.76.59.***
  Foarte important acest proiect…aduce locuri de munca pentru miile de tineri ce pribegesc aiurea, miile de locuri de munca ce au disparut datorita celor ce au dus la ruina vreme de treizeci de ani acest oras…cat despre zatun, ca si inainte de 89, locul celor ce sunt la butoane
  0
  2
  Raportează
 • postat de Gigi
  Luni, 30 Ianuarie 2023 03:38
  5.13.233.***
  Doar pentru stabi si restul lumii cu bani , ca sa se distreze ei la pescuit, restul ......
  4
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.