Contre politice pe tema unui nou spital la Galați

Contre politice pe tema unui nou spital la Galați
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Într-o conferință de presă organizată, vineri, 24 februarie, la sediul PNL, deputatul gălățean George Stângă, președintele Organizației Județene a partidului a acuzat faptul că pe lista aprobată a celor 27 de proiecte sanitare aprobate pentru a primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) nu se află niciun obiectiv din județ.

”Din păcate, la Galați, nu avem cu cine pentru că incompetența zace în Consiliul Județean. (...) Ministrul Sănătății, susținut de PSD, respinge proiectul județului Galați de construire a unui spital nou, propus tot de PSD. Domnul președinte al Consiliului Județean, Costel Fotea, ar trebui să răspundă de ce am avut un punctaj așa de mic și dacă proiectul a fost scris de angajații CJ sau de o firmă externă care se ocupă de consultanță”, a declarat George Stângă, la sediul PNL.

”Din păcate, domnul Fotea și echipa sa de incompetenți de la Consiliul Județean nu au reușit să obțină finanțare cu toată bunăvoința și deschiderea ministrului Rafila”, a adăugat liderul liberal și a menționat faptul că echipa de consilieri locali ai PNL se preocupă de realizarea, în paralel, a unui nou spital municipal.

Contactat telefonic de ”Viața liberă”, președintele CJ, Costel Fotea nu a dorit să comenteze în detaliu subiectul readus în discuție. ”Eu răspund gălățenilor și nu elucubrațiilor unui politician absent din Galați”, a replicat președintele CJ. Acesta a ținut, totuși, să adauge că deputatul liberal ar trebui să se întrebe de ce, pe vremea guvernării PNL-USR, 20 de județe au reușit să obțină finanțare prin PNRR chiar și pentru câte două proiecte din sănătate, iar Galațiul și alte 20 de județe nu, și să explice acest lucru gălățenilor.

Citit 4583 ori Ultima modificare Duminică, 26 Februarie 2023 18:38

15 comentarii

 • postat de Galatean, din pacate
  Marți, 28 Februarie 2023 15:29
  81.12.150.***
  Cel din stanga.... nu facute un trafic.... acum doi ani???
  2
  2
  Raportează
 • postat de Lavinia
  Luni, 27 Februarie 2023 21:43
  5.13.158.***
  Auzi, cine vorbea...Tocmai IN...competentul PNL-ist PDL-izat, care tocmai el cu ai lui aleș au muncit tocmai CONTRA Galațiului, CONTRA proiectelor de modernizare a GALAȚIULUI, în care/pe listele cărora au fost votați tocmai de cetățenii GALAȚIULUI... NU de către cetățenii Brăilei, NU de către cetățenii Vasluiului, NU de către cetățenii din Vrancea, NU de către cetățenii Buzăului...

  Și cu toate acestea, tocmai ei aleșii PNL-iști PDL-izați ai GALAȚIULUI au muncit NUMAI CONTRA proiectelor GALAȚIULUI, proiectelor propusr/inițiate de GALAȚI PENTRU GALAȚI, în tot acest timp Stângă cu ai lui aleși PNL-iști PDL-izați ai GALAȚIULUI ocupându-și timpul/pierzând vremea doar bălăcărind/ponegrind PSD-ul, ponegrind oponenții lor politici...

  Așa au făcut și mai înainte, când aceiași în t! Kl0șia lor și-au blocat și au pus contre/piedici până și propriului lor candidat/coleg de partid, p-atunci Marius Stan, nemaisusținându-l, nemaisusținându-i proiectele propusr/inițiate pentru Galați, pentru modernizarea propriului oraș...ei lăsândugl singur, ba chiar dându-i la gioale, după ce ei, Stângă cu "ai lui" s-au văzut cu "sacii în căruță"(după ce-au luat voturile gălățenilor)...

  Ăștia de la "NOUL" PDL(PNL) nu-s în stare să facă/susțină/construiască nimic PENTRU GALAȚI, ÎN GALAȚI...

  Cum s-a prăvălit acel copil în Dunăre, la trecere bac Galați(cu fratele său care nu știa să înoate, dar care în disperare a sărit să-și ajute fratele),pentru că unii țin cu dinții de acea afacere cu traversatul Dunării cu bacul,iar Stângă care tocmai el cu partidul lui PDL-izat n-a(u) fost în stare să-l susțină pe fostul primar și proiectul său de modernizare și a acestei rute de traversare a Dunării de/pe la Galați, care și cu/fără pod la Brăila, aceasta rută/manieră de traversare a Dunării pe la Galați va continua a fi utilizată, și de aceea necesită modernizare, prin facilitarea traversării cât mai rapide a Dunării și pe la GALAȚI, prin tunel în locul mizeriei/deja mult-depășitei de vremuri traversa bac
  5
  5
  Raportează
 • postat de Cer
  Luni, 27 Februarie 2023 14:08
  95.76.3.***
  Hopaaaaaa. PNL ul se duce de râpă iar PSD ul este în râpă. Care este subiectul discuției si ce contre politice se aduc în comentarii. De aceea nu facem nimic bun. CONSTRUCTIA UNUI SPITAL A FOST O TEMATICA, PUSA PE TAVA , DE VRE O 5 LUNI DE ZILE( MAI SI VERIFICATI) CAND FOTEA ADUCEA MARI ELOGII CA IN GALATI SE VA CONSTRUI UN SPITAL. INCET, INCET ACUM VRE O SAPTAMANA S A AJUNS LA RENOVAREA SPITALULUI JUDETEAN DAR......S A INCEPUT , FANTASMAGORIE VECHE, CU CONSTRUCTIA UNUI AEROPORT SI CATE ALTE PROSTII, bazați sigur pe banii care trebuie sa sprijine acest tip de proiecte. Săptămâna trecută era un articol ca s a început proiectul ptr. Studiul de fezabilitate în acest sens, ADICA S AU INCEPUT A SE CHELTUI BANII. CARE SUNT IN RAPA?????? ANALIZATI CU ATENTIE IN STILUL ABORDAT, CEL PUTIN DE PERSOANELE CARE COMENTEAZA, DOAR NOI SUNTEM IN RAPA.....
  1
  7
  Raportează
 • postat de GOGU
  Duminică, 26 Februarie 2023 03:27
  193.220.221.***
  PNL-ul cu acest Stanga se duce de rapa. Si-a pus in functii rudele si prietenii-bineinteles ca si psd-istii au facut la fel. Lesini de ras cand afli ca Presedintele Seniorilor PNL din Galati e numit un "tanar" pensionar special, fost militian iesit la pensie la 48 de ani. Sa speram ca PNL va intra in parlament la viitoarele alegeri. Cat despre PSD, "lupul isi schimba parul dar naravul,ba!"
  7
  24
  Raportează
 • postat de florin
  Sâmbătă, 25 Februarie 2023 19:45
  86.124.202.***
  PNL Galati este o caricatura de partid!Nu a reusit in ultimii 32 de ani sa propuna un candidat serios pentru primarie sau consiliul judetean!Asa ca sa ma lase stinga cu greturile lui!
  9
  23
  Raportează
 • postat de Stefan
  Sâmbătă, 25 Februarie 2023 12:00
  86.124.201.***
  Stânga? Ce a făcut acesta ptr Galați? Cu președintele Consiliului Județean- numit Costel F se pot spune: Angajat la Județ- Foarte bun! Felicitări ptr ceea ce face și ptr ce a făcut. Succesul sa fie de partea lui și de acum încolo.
  33
  19
  Raportează
 • postat de Alicante
  Sâmbătă, 25 Februarie 2023 06:24
  86.124.201.***
  Din păcate, la Galați, incompetența zace în organizatia PNL. Mai deunăzi, senatorul a dat cu stangu-n dreptu (ce potriveală asimetrică!), acum e rândul deputatului. Vai de capul vostru!
  12
  40
  Raportează
 • postat de Gicu matriteru
  Sâmbătă, 25 Februarie 2023 03:38
  178.138.35.***
  Stângă lovește în stânga....e box că la fotbal de dă cu stangu'n dreptu'...când doi se ceartă al treilea câștigă !!!
  10
  29
  Raportează
 • postat de paloma
  Sâmbătă, 25 Februarie 2023 00:20
  5.13.144.***
  Titanii politicii locale si realizarile lor !!!... NIMIC !!!
  8
  63
  Raportează
 • postat de Sebi
  Vineri, 24 Februarie 2023 23:03
  93.122.250.***
  Dacă era Moroșanu în CJ era alta situația.
  13
  45
  Raportează
 • postat de florin
  Vineri, 24 Februarie 2023 21:39
  78.96.59.***
  Aoleu, s-a trezit Stanga din somn?! Sa îi cântăm ceva de nani ca să adoarmă la loc
  11
  66
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Vineri, 24 Februarie 2023 21:38
  82.76.159.***
  Din cauza unor politicieni ingamfati si penibili, tara nu evolueaza. Niste impotenti care se contrazic pentru ca nu pot sta doi intr-un singur jilt. Iti este pur si simplu scarba cand vezi ca niste neica nimeni ajung sa conduca destinele unui oras si al galatenilor. Papagali instaifati cu carnetul de partid la vedere.
  7
  60
  Raportează
 • postat de Beresteni
  Vineri, 24 Februarie 2023 21:13
  89.39.81.***
  Gasiti motive sa para ca va certati, sa para ca lucrati pentru cetateni iar noi in orasul Beresti avem strazi ca dupa razboi sau plombari cu denivelari in asfalt, nu avem drum de centura si se crapa pereti caselor cetatenilor din centrul orasului datorita tirurilor ca nu sunt bani pentru drum de centura pe langa statia CFR Beresti Tunel pana la drumul judetean DJ 242 B spre Plesa si Barlad (ar fi cam 1 km de asfaltat si un pod, nu ar costa multi bani). In campanile electorale toti politiceni spun ca vor sa lucreze pentru binele cetatenilor.
  5
  42
  Raportează
 • postat de Consilier catalin morosanu nu știu unde e Galați
  Vineri, 24 Februarie 2023 21:06
  51.179.32.***
  Stângă a fost pus presedinte la pnl special că sa-l distruga. A pus consilier pe moartea din carpati care habar n-are unde e Galațiul . Nici nu știm dacă se prezinta la sedinte dar știm că il plătim.
  5
  64
  Raportează
 • postat de Un contribuabil
  Vineri, 24 Februarie 2023 20:08
  86.124.200.***
  A inceput campania electorala?
  5
  63
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.