Pregătiri pentru finalizarea noului sediu al Prosecturii

Pregătiri pentru finalizarea noului sediu al Prosecturii
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Relocarea sediului prosecturii legale în noua clădire din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Ap. Andrei” presupune inclusiv conectarea la rețelele de utilități, în special la energie electrică și gaze naturale.

Conform unui proiect în acest sens al Consiliului Județean (CJ) Galați, este nevoie, mai întâi, de asigurarea unui spor de putere în vederea alimentării cu energie electrică a noului imobil. În acest sens, prin proiect se planifică o serie de lucrări specifice care să asigure un spor de putere de la Pab (putere absorbită/activă) de 150 kW la 387,06 kW. Principalii indicatori tehnico-economici ai investiţiei prevăd cheltuieli estimate la 468.983,25 lei (inclusiv TVA), din care partea de construcții-montaj este evaluată la 409.511,63 lei.

Totodată, beneficiarul investiției va lansa și procedurile de alimentare cu gaze naturale, în proiectul tehnic fiind prevăzută realizarea unei instalații de utilizare de presiune redusă, în montaj subteran, care va alimenta cele trei centrale termice ale imobilului. Instalația de utilizare proiectată se va racorda prin intermediul unui riser din tronsonul de instalație de utilizare aeriană ce face legătura între o clădire administrativă și Spitalul Clinic Județean de Urgență, la o valoare de circa 133.000 lei.

Reamintim că noua secție de Prosectură și Medicină Legală, în curs de finalizare, va avea laborator de anatomie patologică, cameră frig, săli de necropsie, laborator pentru analize toxicologice, laborator criminalistică şi un amfiteatru pentru studenții de la Facultatea de Medicină. Valoarea acestei investiții este de peste 11 milioane de lei.

Citit 2744 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2023 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.