Este nevoie de medici la Spitalul pentru Copii din Galaţi

Este nevoie de medici la Spitalul pentru Copii din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf. Ioan" Galați organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de medic, pe perioadă nedeterminată.

Sunt scoase la concurs un post de medic specialist în microbiologie, în cadrul Laboratorului Clinic de Analize Medicale, un post de medic rezident în ultimul an de pregătire în specialitatea ortopedie pediatrică în cadrul Secției Chirurgie și Ortopedie Pediatrică și un post de medic rezident în ultimul an de pregătire în specialitatea radiologie și imagistică medicală în cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie și Imagistică Medicală.

Pentru participarea la concurs, data-limită până la care candidații își pot depune dosarele este 4 mai 2023. Relații suplimentare privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs sunt puse la dispoziție pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf. Ioan", str. Gh. Asachi nr. 2, telefon 0236/469.100, int. 134, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1952 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2023 06:16

3 comentarii

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.