Lucrări de reamenajare în Parcul „Regina Elisabeta” din Tecuci

Lucrări de reamenajare în Parcul „Regina Elisabeta” din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Municipalitatea tecuceană investește, în această perioadă, în modernizarea Parcului ”Regina Elisabeta”, o adevărată oază de liniște și verdeață, pe nedrept uitată de autorități în ultimii ani.

Conform edilului-șef Lucian Costin, primăria se apropie de finalizarea lucrărilor la iluminatul public din Parcul ”Regina Elisabeta”. Este vorba despre o investiție care a presupus schimbarea întregii instalații subterane și montarea a 120 de noi stâlpi prevăzuți cu corpuri de iluminat eficiente energetic, valoarea proiectului fiind estimată la circa 600.000 de lei, exclusiv TVA. ”Zilele acestea efectuăm primele probe, iar, până la sfârșitul lunii, dacă totul este în regulă, semnăm și recepția lucrărilor”, a menționat Lucian Costin, pe pagina sa de Facebook.

În plus, conform aceleiași surse, la propunerea colegilor din cadrul organizației TNL Tecuci, cât și la sugestia mai multor tineri tecuceni, a fost demarat un proiect ce cuprinde crearea unei zone în parc care să permită practicarea sportului de tip fitness – workout (antrenamente fizice).Acest proiect se află în curs de realizare, urmând a se turna tartanul, astfel ca, imediat după, să poată fi dat în folosință”, a adăugat primarul tecucean, menționând și lucrările în derulare pentru modernizarea  din Parcul ”Regina Elisabeta”, un loc de joacă pentru copiii cu vârsta sub cinci ani.

De altfel, în proiectele municipalității se află și reamenajarea, în cel mai scurt timp, a locurilor de joacă din cartierele Nicolae Bălcescu și din strada Andrei Șaguna, iar primarul își cere scuze pentru disconfortul lucrărilor.

Citit 1320 ori Ultima modificare Luni, 15 Mai 2023 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.