Prefectura, „în eroare”

Prefectura, „în eroare”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fost prefect al judeţului Galaţi şi fost secretar de stat pe relaţia cu prefecţii în Ministerul Administraţiei din Guvernul Tăriceanu, deputatul PNL Victor Paul Dobre se declară dezamăgit de reducerile de personal din Prefectura Galaţi.

La fel ca administraţia locală şi instituţiile deconcentrate, şi Prefectura a făcut şi va face reduceri de personal. Dispariţia unuia dintre subprefecţi, desfiinţarea Oficiului Prefectural de la Tecuci ar fi cele mai importante schimbări operate în Prefectură.

Sunt salariaţi care au primit deja preaviz şi au părăsit Prefectura, iar alţii vor da concurs pentru a rămâne pe post. În viziunea liberalului Dobre, reducerile din Prefectură sunt o eroare:

„Se află 150.000 de oameni în structura ministerului, iar la prefecturi sunt 3.000 - 4.000. Niciodată nu a fost o reducere atât de drastică. Sunt foarte dezamăgit. Prefectura este acum o instituţie slăbită. Nu de aici face statul economii. Este o eroare, ca să nu spun mai mult”, a declarat Dobre.

În Guvernul din umbră al lui Crin Antonescu, cabinet care ar prelua puterea dacă liberalii ar câştiga alegerile, lui Dobre îi este rezervat portofoliul Administraţiei. Întrebat dacă ar aduce oamenii restructuraţi înapoi, la Prefectură, liberalul gălăţean a răspuns:

„Cei care vor veni după PDL vor trebui să reconstruiască ţara, căci, dacă mai stau ăştia mult, o distrug de tot!”.

Citit 1657 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.