Cadastru gratuit la Barcea și Berești-Meria

Cadastru gratuit la Barcea și Berești-Meria
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat o procedură de licitație deschisă pentru achiziția serviciilor de înregistrare sistematică în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 92 de unități administrativ-teritoriale din 26 de județe, în valoare de circa 143 milioane lei.

Potrivit ANCPI, lucrările de cadastru general sunt gratuite pentru cetățeni, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, iar pe această listă se află și două noi comune gălățene, Barcea și Berești-Meria, cu o suprafață cumulată de contractat de 10.186 de hectare.

Citit 699 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2023 12:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro