Licitație pentru renovarea Prefecturii

Licitație pentru renovarea Prefecturii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Instituţia Prefectului anunță publicarea în SEAP a procedurii de achiziţie privind “Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ al judeţului Galaţi - Corp A", situat în strada Domnească nr. 56, iar data-limită de depunere a ofertelor este 30 august, ora 15,00.

Procedura se derulează în cadrul proiectului implementat  în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, în calitate de lider de parteneriat.

Proiectul beneficiază de finanţare nerambursabilă în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta C5 - Valul Renovării, iar obiectivul general constă în tranziția către un fond construit rezilient și verde.

Mai concret, obiectivul specific al proiectului vizează renovarea energetică moderată a Palatului Administrativ din strada Domnească nr. 56 şi crearea unei infrastructuri adecvate termic şi energetic, necesară desfăşurării activităţilor în condiţii optime.

Prefectura adaugă faptul că toate lucrările vor fi executate cu respectarea principiului “Do No Significant Harm“ (DNSH), aşa cum este prevăzut în Regulamentul UE privind instituirea unui cadru care să faciliteze investiţiile durabile, astfel făcându-se trecerea la un fond construit rezilient și verde.

Valoarea lucrărilor este estimată la aproximativ 15,91 milioane de lei, exclusiv TVA, iar atribuirea ar urma să aibă loc conform criteriului ”cel mai bun raport calitate-preț”, cu o pondere de doar 40% a componentei financiare.

Citit 1217 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2023 01:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.