Cum arată noua zonă de distracție și relaxare de la Zătun (FOTO)

Cum arată noua zonă de distracție și relaxare de la Zătun (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați a făcut publice primele imagini cu noua zonă de distracție și relaxare din cadrul Complexului de Agrement de la Zătun. Noile facilități ar urma să fie inaugurate undeva în cursul lunii aprilie, astfel încât gălățenii să se poată bucura odată cu încălzirea vremii de noi posibilități de petrecere a timpului liber.

”Complexul de agrement de la Zătun, unul din cele mai apreciate locuri de relaxare din Galaţi, se extinde şi va oferi, în curând, noi zone de distracţie, joacă şi pescuit. Au fost amenajate căsuţe, pontoane pentru pasionaţii de pescuit, foişoare pentru relaxare şi locuri de joacă pentru cei mici, pe o suprafaţă de peste 12.000 de mp. A fost însămânţat şi gazonul, iar până la venirea căldurii mai avem de plantat câţiva copaci şi de finalizat amenajările interioare la căsuţe”, a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea, care a precizat că investiția a fost realizată în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene.

Pentru a veni în întâmpinarea gălățenilor dornici să petreacă mai mult timp în mijlocul naturii, recent s-a făcut și o repopulare cu pește a bălții de la Zătun, cu nu mai puțin de patru tone de crap și caras, astfel încât pescarii care vin aici să aibă parte de capturi cât mai bogate.

Tariful pentru o zi de pescuit la Balta Zătun este de 75 lei, iar o căsuță pe malul apei se poate închiria cu 95 lei/noapte.

Citit 4356 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2024 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.