Excludere din PSD: Alexandru Teodorescu şi-a pierdut funcţia de consilier judeţean

Excludere din PSD: Alexandru Teodorescu şi-a pierdut funcţia de consilier judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Victoria Giurgiu, profesor de istorie la Tg. Bujor, este propunerea pentru ocuparea postului rămas vacant

Ultimele răfuieli politice din cadrul Consiliului Judeţului Galaţi s-au soldat cu o „victimă”. PSD-istul Alexandru Teodorescu – consilier judeţean din 2008 – a fost exclus din partid. Decizia a fost luată joi seară, în cadrul Biroului Permanent al Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Galaţi. Lui Alexandru Teodorescu i s-a imputat faptul că nu a semnat convocatorul ultimei şedinţe de CJ şi nici nu a participat la aceasta.
„Hotărârea de convocare a şedinţei de CJ a fost luată la nivelul Biroului Permanent, toţi consilieri au fost înştiinţaţi, au aprobat-o si au mers în acest demers comun cu colegii de la PNL şi PC, cu o singură excepţie. Domnul consilier Alexandru Teodorescu nu a semnat nici convocatorul pentru noua şedinţă şi nici nu a fost prezent în plen. Drept urmare s-a decis excluderea sa din PSD. Hotărârea a fost luată în unanimitate de membrii PB”, a anunţat, ieri, purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brânzan.
Alexandru Teodorescu nu a putut fi contactat pentru a comenta decizia partidului. El era membru PSD din anul 2004, când a venit de la fostul Partid Democrat. Până în 2008 a mai avut două mandate de consilier local.

Victoria Giurgiu, propusă spre validare
În viitoarea şedinţă a Consiliului Judeţului, PSD o va propune pe Victoria Giurgiu, profesor de istorie la Tg. Bujor, pentru ocuparea postului rezultat prin excluderea lui Alexandru Teodorescu. De asemenea, la şefia Comisiei de Buget Finanţe va fi susţinută consiliera Viorica Sandu. „Ca urmare a acestei excluderi din partid, Teodorescu va pierde şi conducerea Comisiei de Buget Finanţe, iar Biroul Permanent a decis să o susţină pe consiliera Viorica Sandu”, a mai precizat Claudiu Brânzan. 

Citit 2830 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2011 23:51

3 comentarii

 • postat de Anti-andu
  Marți, 13 Decembrie 2011 12:43
  Ubi patria ubi bene! Pe cat pariem ca acest individ va merge dupa Chebac la UNPR?
  Acest mafiot local posesorul unei averi colosale este lipitoarea numarul unu din PSD la lucrari din bani publici. Tot ce inseamna lucrari de constructii si tamplarie din targ au fost agatate de acest mafiot local: gara, bancile, pietele, scolile, spitalele, toate au fost termopanizate de Andu T. la preturi colosale. In epoca sa de glorie individul avea inclusiv o vila in Alpi in care-l cara si-l imbata cu whisky pe Gogoncea si pe alti mahari din partid. Cand interesul i-a cerut a votat cu PSD si apoi a trecut cu totul la acest partid. Acum va trece dupa Chebac intrucat are angajate mai multe lucrari cu Consiliul Judetean. La bautura a declarat o data ca ar vinde-o si pe madam Teodorescu daca interesele ar cere. Si nu vorbea despre simpatica doamna doctor care-i este sotie si care-i suporta duhoarea de alcool si de tutun si sforaitul in fiecare noapte ci de mama-sa!
  0
  0
  Raportează
 • postat de caragiale
  Vineri, 09 Decembrie 2011 19:57
  Ccurata democratie nenicule in partidul asta!
  Sa mai zica cineva ca Ceausescu a fost dictator!
  0
  0
  Raportează
 • postat de inclus-exclus
  Vineri, 09 Decembrie 2011 18:34
  are tara doi catei, antenescu si pontei,cine pupa -n ,,"boc pe ei" ??? (care au ramas)
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.