Victor Ponta despre trecutul guvernului Boc şi panurile de viitor premier

Victor Ponta despre trecutul guvernului Boc şi panurile de viitor premier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Prezent la Galaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele PSD, Victor Ponta, ne-a acordat un interviu în care a vorbit atât despre proiectele la nivel central, cât şi despre problemele de la nivel local

- Vă consultaţi cu fostul prim ministru Adrian Năstase?
- Da, şi până acum m-am consultat cu Năstase, dar şi cu Tăriceanu şi  o voi face şi la întocmirea programului de guvernare şi evident că o voi face şi când voi fi premier. Cred că sunt doi oameni care au fost cu adevărat prim-miniştri. Boc nu este premier, el este un  executant al domnului Băsescu. Cei doi au făcut lucruri bune, au făcut şi greşite,  nimeni nu  e perfect, dar am o relaţie bună cu ei, le cer sfatul foarte des.

- Dacă veţi ajunge premier, care va fi prima decizie luată? 
- Obligatoriu adoptarea bugetului, în decembrie 2012, unde vom introduce toate cele zece amendamente ale USL respinse acum de actuala Putere. Vorbim de reducerea cotelor de CAS cu 5 la sută, pentru a stimula angajarea în mediul privat. Apoi, vorbim de reducerea TVA la produsele agricole. Este o schemă fiscală aplicată şi de alte ţări. Pe factură se trece TVA 24 la sută, din care 9 la sută se duce la bugetul de stat şi 15 la sută se rambursează producătorului, deci îl cointeresez să emită factură. Apoi, vom reduce TVA pe un program multianual, câte un procent pe an, căci o scădere bruscă până la 19 la sută ar însemna o influenţă negativă pe buget imposibil de suportat. De mâine, de la 24 la 19 la sută nu se poate. Creşterea TVA a fost o prostie, au spus-o şi Băsescu, şi PDL. Dar cine a făcut-o? Nu Ponta sau Antonescu, ci Boc! Şi mai e o măsură pe care mi-o asum (deşi niciun premier nu e fericit de aşa ceva): fondul de rezervă să nu mai fie folosit pe crierii politice. Nu o să viu eu să dau bani din fondul de rezervă la primăriile PSD, cum face Boc acum cu primăriile PDL. E greşit. Apoi, în proiectul de buget pe 2012 nu sunt asigurate toate fondurile pentru cofinanţarea fondurilor europene, mare prostie! Şi, nu în ultimul rând, un angajament al nostru asumat şi de cei PDL: indexarea pensiilor cu inflaţia, altfel înseamnă că reduci pensiile.

Cazul Chebac şi „partidul trădătorilor”

- Aţi părut surprins aflând că Eugen Chebac încă nu a fost exclus. Nu credeţi că astfel de gesturi trebuie sancţionate în mod unitar? 
- PSD o să ia o decizie… Da, trebuie dat un semnal la nivel naţional, pentru că nu poţi fi şi în căruţă, şi în teleguţă. Când?… Eu rezolv problemele rapid. A fost o perioadă destul de lungă de timp în care am crezut că domnul Chebac va fi un partener corect pentru noi şi va rămâne alături de noi. Am discutat cu dânsul, a fost şi la Consiliul Naţional, unde a discutat cu secretarul general, domnul Dragnea, cu care, prin natura funcţiei de preşedinte, este mai apropiat, dar m-a dezamăgit anunţul vizavi de plecare domniei sale tocmai la trădători. Nu are cum să mai rămână în PSD. Voi vorbi cu colegii din organizaţie, pentru că eu mă ocup de excluderi la nivel naţional.

- Păreţi însă destul de răbdători cu domnul Chebac…
- Noi suntem un partid răbdător, însă eu nu sunt un lider mai răbdător, sunt decis şi spun: albă sau neagră. Însă nu pot spune că ştiu toate situaţiile la nivel local, aşa că am încredere în colegii mei. A fost o surpriză neplăcută când am aflat că e dispus, doar pentru că n-a fost nominalizat, să se ducă la un partid care nu există, un partid al trădătorilor. Eu nu cred că-şi închipuie că are vreo şansă să câştige din partea UNPR, poate doar să se facă de râs şi nu-mi doresc lucrul acesta.

Cum să cumperi cât mai multe voturi şi cu ce bani?

- Urmează un an electoral.  Iar se vor face pomeni electorale? 
- Dacă vă referiţi la faptul că Boc nu va respecta deficitul bugetar de 1,9 cum s-a lăudat, ci va face un deficit mult mai mare ca să dea bani pe pomeni electorale… Eu cred că vor încerca să fure din banii actuali pentru că ei nu ştiu să ia măsuri în interesul populaţiei. Ei ştiu că nu mai au nicio şansă, de fapt nici nu-i mai interesează să câştige alegeri în mod corect, ci tot efortul lor va fi îndreptat către cumpărat de voturi... Iar voturi nu cumperi că dai o lege… oricum, pensionarii sau bugetarii nu-i vor vota. Dar ei ştiu bine că dacă din bani din contractele de la Ministerul Dezvoltării îşi trag pentru firmele lor foarte mulţi bani, pun apoi bani în punga cu ulei, zahăr şi se duc şi cumpără voturi în special din zona rurală.

-  Aţi declarat că vă temeţi de fraudele electorale din 2012…
- Cei de la PDL au evoluat enorm de mult. Ce s-a întâmplat la Nemţ a fost o pregătire pentru ce va urma. Oamenii sunt luaţi în ziua votului cu autocarele, li se spune că-s duşi la mânăstire, li se iau buletinele... Au ajuns la metode posibile pentru că cei de la poliţie nu intervin. Cei de la poliţie tot aud: vă dăm afară, reducem 10.000, şi se întorc cu spatele, nu ar fi altfel posibile situaţiile. Aici va ţine de organizarea USL şi de reacţia presei, care încă nu a fost cumpărată de PDL sau închisă de ANAF-ul condus de PDL ca să reclame astfel de lucruri.

Gălăţeni în Guvernul USL, iar Galaţi - capitală economică 

- Crin Antonescu l-a nominalizat pe Victor Dobre ca viitor ministru MAI. Din garda PSD ce gălăţeni vom avea în Guvernul USL?  
- Dan Nica a fost ministru bun şi nu doar la MAI, ci şi la Comunicaţii, acolo unde am mai avut un ministru bun, pe doamna Adriana Ţicău. Eu, însă, am o experienţă pe care PNL nu o are. Am o experienţă dureroasă în care în PSD se promiteau foarte mult funcţii de miniştri, cred că eram 200 de miniştri la un moment dat… Eu o să fac invers: până în ziua în care USL va câştiga alegerile şi voi avea mandatul de a forma un guvern, nu voi promite nimănui nimic, pentru că nu vreau să fac promisiuni de care să nu mă ţin. Prefer să nu promit şi să fac. Sunt convins că Nica, Dobre, dar şi alţii se vor bate în campanie nu pentru funcţii pentru ei, ci pentru că ştiu că trebuie să scăpăm de Băsescu şi de PDL. 

- În zona Galaţi-Brăila există marele proiect „îngheţat” al lui Năstase, cartierul ANL Dimitrie Cantemir.  
- Mă doare sufletul să văd foarte multe investiţii începute şi neterminate şi principiul meu e de a termina ce am început, nu de a începe altele. Adică ce a început România, nu PSD, PNL, PDL, că nu au făcut din banii lor, ci din banii românilor. Sigur, nu voi continua pârtii de schi unde nu e zăpadă şi nici piscine din care beau vacile … şi cred că doamna Udrea e vinovată de miliardele de euro pe care trebuia să le folosească la şcoli la spitale…

- Regionalizarea României ar putea nivela orgoliile locale pentru o viitoare conurbaţie Galaţi-Brăila?
- Eu văd viitorul unei astfel de conurbaţii, însă nu cred că trebuie impus de undeva, trebuie să vină de aici, iar orgoliile locale sunt mai puţin importante. Regionalizarea trebuie făcută, însă fără desfiinţarea judeţelor actuale. Dar suntem pentru o organizare pe regiuni şi cât mai multe din atribuţiile Bucureştiului, ale guvernului central, trebuie date la regiuni. La Bucureşti trebuie să rămână Armata, Justiţia şi Politica Externă, în rest cât mai mult trebuie date la regiuni. Peste tot în Europa există regiuni iar preşedintele e ales, însă în Europa este o idee mult mai deşteaptă decât la noi: există [în regiune] o capitală administrativă, una economică, una culturală, nu strângi tot într-un singur oraş. În felul acesta mai multe oraşe se pot dezvolta. Eu, de pildă, văd Galaţiul în viitoarea regiune ca fiind capitala economică.

- Domnul deputat Mircea Toader o vedea ca o capitală financiară…
- Domnul Toader se gândeşte la bani ca toţi pedeliştii, nu mă miră lucrul acesta. Eu mă gândesc la locuri de muncă.

Citit 1578 ori Ultima modificare Duminică, 18 Decembrie 2011 22:43

22 comentarii

 • postat de Rudolph
  Luni, 19 Decembrie 2011 17:21
  Ceea ce am postat mai jos este scrisoarea deschisa a lui C.T.Popescu adresata presedintelui. N-ar fi rau s-o cititi, poate va treziti.
  Desteapta-te, romane!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Rudolph
  Luni, 19 Decembrie 2011 17:15
  Domnule Băsescu, te-am privit şi voi continua să te privesc cu statornică scârbă. Însă, dincolo de scârba mea, un concurs de împrejurări care conţine prostia unora, ticăloşia altora şi indiferenţa celor mai mulţi a făcut să devii preşedinte al ţării mele. Nu m-am aşteptat nicio clipă ca, ajuns în această demnitate, să poţi deveni altceva decât eşti, dar am vrut să sper că măcar vei încerca să pari. Mă felicit că nu am investit prea mult în această speranţă. Ex nihilo nihil. Dispreţul pe care ţi-l port e lesne de argumentat: reprezinţi suma a tot ce are mai detestabil poporul român. Fără a avea măcar una din însuşirile admirabile ale acestui popor.
  Vreme de şase ani am trăit o neîncetată stupoare, colorată când şi când cu indignări sterile ori revărsări gastrice provocate de conduita ta.
  Vreme de şase ani, mulţi dintre noi am încetat să fim doar cetăţeni ai acestei ţări şi am devenit victime ale tulburărilor tale de personalitate, ale crizelor tale de nervi, ale sevrajelor tale, ale revărsărilor tale de ură, ale ticăloşiei tale, ale incompetenţei tale.
  Nu ştiu dacă în istoria modernă există şef de stat care să fi insultat atât de mulţi dintre propriii cetăţeni, cu atâta nesimţită uşurinţă. Observi că nu folosesc pluralul politeţii. Pentru că tu însuţi, în dialogul cu ceilalţi, ai răul obicei de a nu-l folosi. Şi voi refuza să îl folosesc doar formal, demonstrativ, numai pentru a vădi că sunt mai bine crescut decât tine.
  Vremea convenţiilor şi demonstraţiilor de tipul acesta a trecut. Am privit cu îngrijorare, în aceşti şase ani, obsesia ta maladivă pentru puterea absolută. Au fost concetăţeni de ai mei care au crezut că poate ţi se cuvine, că poate, atunci când o vei avea, vei face din ea instrumentul schimbării în bine al ţării.
  Se înşelau. Ai folosit puterea doar pentru a revărsa urâţenia dinlăuntru-ţi asupra noastră, a tuturor. Iar ţara e astăzi mai schimonosită ca niciodată. Sărăcită, desfigurată, doar un contur înlăuntrul căruia cei mai mulţi sunt prinşi ca într-o capcană, prizonieri ai unui rău destin. Precum în cel mai întunecat fanariotism, ai folosit demnităţile publice ori resursele statului pentru a-ţi căftăni apropiaţii, pe cei care ţi se închinau cu ipocrită smerenie, într-un detestabil qui pro quo. Astfel au ajuns cele mai multe demnităţi ale statului să fie ocupate de incompetenţi, imbecili şi neamuri proaste, personaje lipsite de orice merit, dar cu prea-plin de obedienţă faţă de tine, despotul. Şi când ţara e rânduită după legea aceasta, nu e de mirare că astăzi am ajuns la această mizerie, promiscuitate şi decădere a instituţiilor.
  Ţi-ai făcut din minciună un crez politic. Şi unii găsesc asta scuzabil. Peste cei care au îndrăznit să spună altfel decât crezi tu că se cuvine spus ai revărsat diluvii de ură. Ai inventat categorii generice peste care să îţi reverşi ura şi insultele primitive. 322, moguli, tonomate, reprezentau categorii încăpătoare în care mizeria ta să poată fi eficient distribuită. Toţi cei care nu acceptau fanariotul qui pro quo erau detestabili, maculabili, expulzabili. Rar mi-a fost dat să văd atât risipă de resurse (ale statului, ale instituţiilor publice ori ale unor dubioase instituţii private) menită unui singur scop: împroşcatul cu mizerie.
  Au fost şase ani urâţi. Iar rezultatul lor e reaua stare de azi a ţării. Prea mult şi prea des am vorbit despre toate cele care au fost pentru a le mai repeta acum. Altul e motivul pentru care scriu astăzi.
  Afirmi, domnule Băsescu, fără să roşeşti, cu o nesimţire prietenă cu iresponsabilitate, că ţara mea e o ţară de mâna a doua. Iar când îndrăzneşti să spui aşa ceva vremea pamfletelor şi a indignărilor din laringe a trecut. O ţară care cere bani cu împrumut, o ţară care nu poate plăti pensiile este o ţară de mâna a doua - spui tu cu o nesimţire care sfidează orice stupoare. Nu ţara a cerut bani cu împrumut, domnule Băsescu, ci tu. Împotriva tuturor acelor voci care se opuneau acestui demers. Nu suntem toţi amnezici şi încă ne amintim cum predicai nevoia acelui credit de la FMI, deşi nu puţini erau cei care strigau că e o cale greşită. Şi i-ai potopit cu insulte. Aşa cum ştii să faci. Ai susţinut acel credit nu pentru că ţara avea nevoie de el, ci pentru că tu, deprins cu logica licuricească, ai încercat să cumperi bunăvoinţa unor stăpâni pe care noi nu-i vedem. Şi ai fost gata să plăteşti acea bunăvoinţă cu sărăcirea, umilirea şi nenorocirea noastră a tuturor. Iar dacă ţara nu poate plăti pensiile este pentru că tu ai adus-o aici. Nu mogulii, nu tonomatele, nu noi. Noi doar trudim, îndurăm şi plătim biruri.
  Nici nu ar trebui să mai spun lucrurile acestea. Sunt deja ştiute. Şi nu ar trebui să accept logica rudimentară după care funcţionezi, aceea care măsoară demnitatea, înălţimea ori măreţia după grosimea pungii. Doar judecând cu maţul poţi ajunge să spui despre ţara mea că este o ţară de mâna a doua. Iar dacă punga ţării nu e azi îndeajuns de plină pentru gustul tău, asta nu se întâmplă pentru că eu şi cei asemeni mie nu trudim îndeajuns pentru a o umple, ci pentru că tu şi cei din jurul tău sunteţi prea hămesiţi, prea nesimţiţi şi prea necinstiţi pentru a şti să o chivernisiţi.
  Dar ţara asta încă are bani să îşi plătească preşedintele şi imbecilii deveniţi miniştri, are bani să îşi plătească nulităţile devenite europarlamentari, are bani să te trimită la reuniuni internaţionale unde să ne umileşti pe toţi respirând dispreţul cu care eşti tratat de ceilalţi, are bani pentru a plăti pentru capriciile neroade ale favoritei tale, are bani pentru a îngrăşa guşile lăudătorilor şi numeroşilor tăi servitori. Are încă bani din care să plătească sinecuri pentru cei care ştiu să îşi manifeste îneajuns de zgomotos şi fără ruşine obedienţa faţă de tine.Are bani să îmbogăţească afacerişti suspecţi, dar cunoscători ai conturilor de partid. Să ierţi, atunci, biata ţara dacă nu mai are îndeajuns pentru a plăti şi pensiile acelea.
  În aceeaşi zi când eu scriam: Pentru că eu nu accept că România e o ţară de mâna a doua în UE. Nici că eu aş fi un cetăţean de măna a doua. Dar admit că avem politicieni de mâna a şaişpea. Mai pe seară, preşedintele României spunea că ţara mea este o ţară de mâna a doua. Iar asta nu mai poate fi îngăduit. Pentru aşa ceva nu mai este de ajuns să ne revoltăm pamfletar, să respirăm vocalele indignării la televizor ori să risipim cerneala stupefacţiei în gazete.
  Atunci când mizeria ta nu mai încape în hârdăul categoriilor generice şi nu se mai revarsă doar asupra tonomatelor, parlamentarilor, mogulilor, ci asupra ţării înseşi, atunci e vremea să fii trimis definitiv acolo unde îţi e locul. Atunci când, nu are rost să ne mai ascundem după cuvinte, îţi îndemni cetăţenii să îşi părăsească ţara, tu trebuie să pleci, nu ei. E timpul!
  Asta e tot ce am avut să îţi spun, domnule Băsescu. Aşa cum ţi-am promis, îţi sunt pe mai departe dator cu întreg dispreţul. Şi îţi promit că mă voi achita de această obligaţie. Dar vreau că de acum să te dispreţuiesc ca pe un ticălos oarecare şi nu ca pe preşedintele ţării mele. Du-te!
  Rândurile care urmează nu îţi mai sunt adresate, deşi te privesc. Vreau să sper că prieteni şi neprieteni din blogosferă mi se vor alătura. Pentru că este o limită care nu trebuie trecută. Şi aşa, prea multă vreme, prea multe am îngăduit. Şi mai vreau să sper că, mai ales, politicieni, cu şi fără blog, vor prelua revolta mea şi îi vor da cuvenită îndreptare. Acelor politicieni le cer, neîntârziat, iniţierea procedurii de suspendare a lui Traian Băsescu. Dincolo de meschinăria calculului politic de conjunctură, dincolo de laşitatea cu care ne-au obişnuit, dincolo de indolenţa pe care le-am tolerat-o. Sau puteţi cu toţii tăcea, prudent, vascularizaţi de precauţia pe care o putem numi şi laşitate. Şi atunci am să-i cer scuze lui Traian Băsescu. Şi am să admit că trăiesc într-o ţară de mâna a doua.
  Nu vă sfiiți, trimiteți-l mai departe. Poate doar așa se trezesc cei mulți.


  --  __._,_.___


  .

  __,_._,___
  0
  0
  Raportează
 • postat de vali
  Luni, 19 Decembrie 2011 17:05
  Ponta si ai lui nu sunt interesati decat sa obtina functii cat mai inalte care sa le asigure un trai cat mai bun si mai linistitor.USL nu este interesat de sorta acestei tari…Interesele lor sunt doar interese personale… USL este condus de interese personale
  0
  0
  Raportează
 • postat de fanica
  Luni, 19 Decembrie 2011 16:59
  Vi se pare ca Ponta merita mai multa atentie??!!Peste tot pe unde apare la tv sau in ziare, nu stie decat sa-l contreze pe Boc sau Basescu.Dar sa vina cu o solutie concreta pentru situatia cu care ne confruntam...nu este in stare…
  0
  0
  Raportează
 • postat de CATY
  Luni, 19 Decembrie 2011 16:57
  Pe Ponta si intregul lui partid nu-i pot caracretiza decat cu niste hiene care stau la panda si-si aspteapta prada, gata de atac in orice clipa..La fel se vor comporta si cu ocazia acestei confruntari poltice...pe care, cu sigurinta nu o vor trata cu seriozitatea necesara...ci o sa o transforme intr-o adevarata scena de razboi politic..
  0
  0
  Raportează
 • postat de laurentiu
  Luni, 19 Decembrie 2011 13:42
  Greu, foarte greu, de a dreptul imposibile planurile "viitorului" premier.
  0
  0
  Raportează
 • postat de era noastra
  Luni, 19 Decembrie 2011 13:18
  saracul Ponta nu mai poate dormi noaptea la cate planuri are!
  0
  0
  Raportează
 • postat de andrei
  Luni, 19 Decembrie 2011 13:14
  deja cu un an inainte de alegeri Ponta si cei dragi lui isi fac planuri de viitor, totul este numai lapte si miere, dar ce o sa faceti? O sa inselati populatia, o sa va umpleti buzunarele, o sa stati bine mersi confortabil in functii guvernamentale si parlamentare, in timp ce noi o sa o ducem din ce in ce mai prost???
  0
  0
  Raportează
 • postat de olga
  Luni, 19 Decembrie 2011 12:56
  Dar daca prin absurd ar ajunge premier, sigur va fi vai de capul nostru.
  0
  0
  Raportează
 • postat de sonia
  Luni, 19 Decembrie 2011 12:43
  "Vreau sa fiu un premier mai bun decat Emil Boc. Oricine e mai bun decat el", cam asta a reies de la Ponta. Iar eu spun ca Ponta este un oricine, ca asta este concluzia logica. Retineti, nu eu spun ca Ponta este un oricine, chiar Ponta o spune!
  0
  0
  Raportează
 • postat de radu
  Luni, 19 Decembrie 2011 12:39
  daca Romania va fi condusa de la Ponta ... e clar ca nu mai e de stat pe aici .
  0
  0
  Raportează
 • postat de adi
  Luni, 19 Decembrie 2011 12:36
  Tu nu ai nici o sansa sa fi mai bun decat Boc. Nu va vota nimeni iliescu-nastase-ponta.Ar fi cea mai proasta alegere posibila.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ana
  Luni, 19 Decembrie 2011 12:33
  ponta si antonescu sunt doi mascarici a caror singur tel este aparitia la TV.niciunul din ei nu are inteligenta curajul si deminitatea domnului boc singurul capabil sa scoata romania din ghearele crizei monidale.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ovidiu
  Luni, 19 Decembrie 2011 12:30
  Cum mai vrea Ponta sa creada romanii pe politicieni? Vine sa spuna, sa promita, sa drege, iar altii ne spun sa fim realisti, optimisti, sa acceptam masurile dure pentru o Romanie dezvoltata pe viitor. In felul acesta sunt bagati toti in aceeasi oala. Nu e de mirare ca Boc nu mai e crezut de nimeni si lumea il critica, sustinand ca e la fel ca si ceilalti, un mare mincinos si hot. De asta puteti fi siguri vreodata, ca Boc nici nu e mincinos nici nu e HOT, pe cand Ponta.......
  0
  0
  Raportează
 • postat de florin
  Luni, 19 Decembrie 2011 12:26
  Ponta crede ca va acumula procente pana la anu' dand din gura, repetand aceleasi chestii despre adversarii politici, in fiecare zi si noapte. Ponta mai bine ne-ar promite ca isi va da demisia, asa scapam si noi de un papagal.
  0
  0
  Raportează
 • postat de dragos
  Luni, 19 Decembrie 2011 11:33
  Exista un sentiment de dezamagire la cuvintele auzite din partea politicienilor nostri. Mi-e si rusine. Emil Boc stie domnule ce e de facut in tara asta, nu trebuie sa vina Ponta sau mai stiu eu cine sa spuna ca nu e bine. Fiecare isi asuma propriile responsabilitati si riscuri. Vine Ponta acum cu promisiunile lui, pe care nici el nu le crede. E usor sa promiti si sa vorbesti din greselile altora, dar mai bine sa se uite in ograda lui si dupa sa faca alte partide tradatoare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alina
  Luni, 19 Decembrie 2011 11:32
  ponta, mai bine te-ai uita la gunoiul din curtea ta si abia dupa aia sa incepi sa vorbesti .. sau mai bine treci direct la fapte , ca la vorbe in vant nimeni nu te intrece ...sau nu poti???
  0
  0
  Raportează
 • postat de corina
  Luni, 19 Decembrie 2011 11:08
  ar trebui sa se teama de votul populatiei, crunt lovite de austeritate. Cea mai mare teama a lui Ponta este sa nu-i fuga pesedistii pana la alegeri. E usor sa faca alte partide tradatoare, dar sa vedem ce va face cand el va fi tradat?
  0
  0
  Raportează
 • postat de bibi
  Luni, 19 Decembrie 2011 11:02
  Ponta nu are capacitatea de a exprima vreo idee cat de cat valabila, doar reactii ridicole, ironii ieftine, cu care se chinuie permanent sa-si arate imaturitatea, paralelismul cu realitatea, lipsa de judecata. Mai rau chiar decat Prostanacul. Asta premier? Nici in visele cele mai urate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alexia
  Luni, 19 Decembrie 2011 10:57
  Praful si pulberea se va alege daca din greseala, ar ajunge acest Ponta, fara prea multa minte coapta, premier! Nici nu au inceput alegerile si gata el se vede premier!!!!!Ha,ha...
  0
  0
  Raportează
 • postat de daniel
  Luni, 19 Decembrie 2011 10:46
  Ponta premier? Doamne fereste. Acest individ imatur cum poate sa conduca o tara?La Ponta vorbeste gura fara el caci nu gandeste,deoarece nu are niciodata capul cu el. El sa se ocupe mai intai sa-si faca curatenie in partid-scapand de tovarasul Iliescu,bombonelul Nastase si toti nemernicii din gasca lor si apoi sa puna umarul la rezolvarea reala a problemelor tarii, nu numai sa arate cu degetul...si sa latre.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fyfy
  Luni, 19 Decembrie 2011 01:17
  Baietelul asta de mingi zis Lolek,vorbeste fara sa gandeasca. Eu cred ca nici nu apuca alegerile ,ca presedinte psd ,daramite sa mai ajunga , prim ministru.Sa ne lamureasca,cum sta treaba cu "sex cu minore",cati bani a primit ca ,copilot de pe la regii asfaltului,pe ce criterii a fost nevasta-sa promovata , ca europarlamentar(la aceasta intrebare poate sa raspunda si puturosul-chiulangiul-repetentul ala de Bolek,care si dupa amiaza cand vine pe la televiziuni are o fata buhaita , de parca a dormit pe butoiul de rachiu),pe unde a invatat sa vorbeasca,precum un golan de cartier(cineva ii zicea micul Titulescu,ha,ha,ha),cand il pune si pe ta-su ministru,ca de toti trebuie sa fie ministrii in familia asta,ce se mai aude ca a facut pe la Rovinari etc.Apropo,daca este copresedinte usl trebuia la Galati sa o invite la conferinta de presa si pe Marinela Dobre(omul lui Durbaca) si sa o felicite de victoria obtinuta in justitie,pentru golanelile facute la Protectia Copilului,de sta orasul asta sa sara in aer.Mai tacuti ,baieti si mai in spate ,ca s-a mai desteptat si romanul.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.