Victor Paul Dobre: „Chebac poate să se deghizeze în ce vrea”

Victor Paul Dobre: „Chebac poate să se deghizeze în ce vrea”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a salutat hotărârea justiţiei luată în cazul fostului ministru al Muncii, Paul Păcuraru, care a fost achitat într-un dosar de corupţie.

„Mă bucur pentru colegul nostru Paul Păcuraru, căruia justiţia i-a dat dreptate. Am spus-o de la bun început că justiţia îi va da dreptate. Din păcate sunt câţiva ani buni pe care nimeni nu îi va da înapoi”, a spus Dobre referitor la Paul Păcuraru, membru încă în Partidul Naţional Liberal.

Referitor la modul de funcţionare al Uniunii Social Liberale la Galaţi, reprezentantul PNL, Victor Paul Dobre, a avut numai cuvinte de laudă. Nu de acelaşi tratament a beneficiat şi preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, care a demisionat din funcţiile de conducere deţinute în PSD, dar nu a renunţat şi la calitatea de membru.

„Ultima şedinţă de CJ din acest an a demonstrat că coaliţia USL funcţionează. Majoritatea din CJ este consolidată, iar preşedintele Consiliului Judeţului trebuie să execute propunerile noastre şi hotărârile pe care le dăm. A spus că le face în calitate de Moş Crăciun, poate să se deghizeze în ce vrea. Nu e o problemă, oricum domnia sa umblă deghizat. Oficial este membru PSD, neoficial se duce nu ştiu pe la cine. Această problemă trebuie soluţionată de către Prefectul Galaţiului”, a concluzionat Victor Paul Dobre.

 

Citit 3917 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2011 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.