USL va convoca o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţului

USL va convoca o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duelurile din cadrul Consiliului Judeţului Galaţi, referitoare la bugetul pentru 2012 continuă să agite spiritele în rândul politicienilor gălăţeni.
În acest sens, liderul PNL Victor Paul Dobre a anunţat că a convenit cu colegii din USL să ceară o şedinţă extraordinară de CJ, pe ordinea de zi aflându-se trei puncte.

Modul în care au decurs operaţiunile, din această perioadă, de îndepărtare a nămeţilor, stadiul avizării bugetului şi trenarea unui proiect de hotărâre privind cofinanţarea proiectelor europene aflate deja în derulare sunt principalele aspecte la care preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, va fi nevoit să răspundă. În vizorul celor din USL se află şi prefectul Paul Florea care trebuie să-şi dea avizul de legalitate pe bugetul CJ-ului.
„Eu înţeleg orice bătălie politică, suntem în democraţie, avem o competiţie, dar totul până la a leza interesele cetăţenilor judeţului”, le-a transmis Victor Paul Dobre prefectului şi preşedintelui Consiliului Judeţului.

Citit 1348 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2012 18:35

3 comentarii

 • postat de un ultraliberal jignit de comportamentul lui dobre prea iubitor de psd-isti
  Sâmbătă, 11 Februarie 2012 21:12
  domnule dobre, chebac e batalia psd-istilor,ponta a spuns sa-l dea afara dupa sarbatori si ei nu o fac...ca si in parlament- vezi discursul lui ponta....ce te apuci acum dumneata sa faci treaba murdara a psd-ului...nu uita sa te faci sa fii liberal..te desconspiri cam mult....faci pe budogul lui nica,...devii penibil !...problema ta e sa castige marius stan,sa ai candidat de primar la tecuci,sa ai consilieri buni,sa nu-ti sufle primaria durbaca sau ciumacenco nu chebac....oricum in sondaje doctorul e departe de chebac...daca simti nevoia sa bati pe cineva nu chebc cu8% e problema dumitale(sa speram ca nu-i sari la beregata ptr ca e la pamant sau ca ar trebuii sa decarteze ceva din comisionul de la tancrad sau vega)...problema dumitale spun inca o data e durbaca care daca ramane legea cu un singur tur si se mai inmultesc iepuresii e posibil sa mai nenoroceasca orasul inca 4 ani sau cine stie la cat de tampiti suntem poate 8 ani ca doar e tanar si mai poate -aur are berechet,teren la aviasan cat cuprinde,avocati ingerasi de asemenea....daca ai sange in instalatii cere analiza pe investitii,fa conferinta de presa ,spune populatiei cate milioane de euro a avut in pixul lui vorba lui nea mischie cate au plecat la vega,cate la tancrad,cam cat stii dumneata din folclor ca e comisionul si bineinteles o comparatie cu preturi medii pe lucrari imilare in alte judete,tari...ai un aparat la dispozitie de consilieri PLATITI DE NOI,PUNEI LA MUNCA IN FOLOSUL NOSTRU nu vrajeli de convocari fara rost si folos decat ca vei mai primi o mangaiere pe cap de la nica
  0
  0
  Raportează
 • postat de evita
  Sâmbătă, 11 Februarie 2012 14:59
  HA HA HA! S-a trezit USL-ul sa vrobeasca de interesul cetateanuluisi de proiecte europene! Ei resping la vot proiecte europene de 1 milion de euro si acum ii cer socoteala presedintelui.Astia-s nebuni?!?! Sau doar cei mai mari ipocriti?
  0
  0
  Raportează
 • postat de gabi
  Sâmbătă, 11 Februarie 2012 00:23
  Fratilor, frecati motanul degeaba!!! vine primavara acusica, da dezghetul si iar se umfla Dunarea si digul nu-i refacut!!! am mai incarcat hainele in saci acum doi ani si, sincer, nu vreau sa-i incarc si anul asta! si nici saci cu nisip nu mai vreau sa incarc ca o s-o ducem asa pana la adanci batraneti! eu am inteles ca, in urma cu doi ani, ne-a luat pe nepregatite dar, probabil, si peste 50 de ani tot nepregatiti o sa fim! vrem sa stim si noi, platitorii de taxe si impozite din Valea Orasului, daca suntem expusi si in aceasta primavara la pericolul inundatiilor provocate de iesirea Dunarii din matca??? Hei, Apele Romane??? A-ti consolodat ceva? A-ti ridicat nivelul digului?? Pe naiba...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.