Circulaţie dată peste cap - Încep modernizări pe străzile Oţelarilor şi Frunzei

Circulaţie dată peste cap - Încep modernizări pe străzile Oţelarilor şi Frunzei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Lucrările de pe strada Frunzei impun închiderea totală a circulaţiei între strada Brăilei şi pe strada Prelungirea Brăilei * Pe Oţelarilor se va circula pe ambele sensuri doar pe partea stângă a străzii * Adio tramvai pentru 19 luni ! *

Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco a anunţat că de săptămâna viitoare încep primele lucrări din investiţia „Modernizarea bulevardul Oţelarilor, strada Stadionului, strada Frunzei, strada Gheorghe Asachi”, în valoare totală de 47 de milioane de lei. Obiectivul îl constituie modernizarea liniilor de tramvai (pe 3.070 de metri), a străzilor şi a reţelelor de apă, canalizare, gaze şi electrice cu durata de serviciu expirată.

Prima etapă va începe la 1 martie şi va continua până la 31 august 2012 şi va cuprinde lucrări pe străzile Oţelarilor şi Frunzei. „Lucrările ce se execută pe strada Frunzei impun închiderea totală a circulaţiei între strada Brăilei şi strada Prelungirea Brăilei. Riveranii vor avea acces pe străzile adiacente. Pe strada Oţelarilor se vor începe lucrările cu calea de rulare centrală şi partea carosabilă dreaptă, în sensul de mers spre bucla de întoarcere a tramvaiului, de pe bulevardul Galaţi. Circulaţia se va desfăşura, pe ambele sensuri, pe partea stângă (cea cu Altex, Billa, etc.) Pe toată perioada de derulare a contractului, care este de 19 luni, circulaţia tramvaielor va fi închisă pe traseul afectat de lucrări. Contractul este executat de compania gălăţeană Tancrad, care trebuie să finalizeze lucrările pe cele patru artere până pe data de 6 august 2013”, ne-a declarat Nicuşor Ciumacenco.

Citit 3689 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2012 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.