Bursa zvonurilor - Şomer de lux în politică?

Bursa zvonurilor - Şomer de lux în politică?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bursa zvonurilor a lansat ieri pe piaţă o bârfă cu mare iz de credibilitate: unul dintre actualii lideri politici ai judeţului va rămâne curând, mai precis de pe la 1 aprilie, fără fotoliul de director şi, devenit şomer de lux, va avea timp suficient să resusciteze electoral partidul cotat acum cu un microscopic unu la sută în preferinţele electoratului.

Ţinta acestui zvon fierbinte este liderul Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) – filiala judeţeană Galaţi, Dan Dobrea. Conform jucătorilor de la bursa zvonurilor, finalizarea fuziunii dintre companiile Omniasig şi BCR Asigurări va avea ca efect pierderea de către Dan Dobrea a funcţiei de director al Sucursalei Omniasig Galaţi, conducerea urmând să fie preluată de către un reprezentant al BCR Asigurări. În atare condiţii, Dan Dobrea, rămas şomer de lux (nu vă miraţi, e restructurare de post, cu indemnizaţie de şomaj pe măsură), şi-ar putea găsi de lucru la Prefectură, în echipa prefectului Paul Florea sau a subprefectului Ovidiu Tudorache. Sau ar putea să-şi ocupe timpul  cu politica, „vulcanizând” procentul electoral de unu la sută al UNPR la nivel de ţară, şi, cu siguranţă, mult mai mic la Galaţi.

Cu sau fără asigurare pe post

Dar pentru că una spun zvonurile, şi alta susţin protagoniştii luaţi în colimator de bursa bârfelor, l-am contactat pe liderul UNPR Dan Dobrea pentru a-i lua pulsul şi a-l întreba dacă are „asigurare pe post”.

Dan Dobrea a confirmat faptul că fuziunea va aduce schimbări în cadrul sucursalelor, dar că aceste aspecte se discută la vârful companiei. „Eu nu am avut emoţii pentru post şi nu am de ce să am emoţii, ştiu ce pot să fac. Rămâne de văzut dacă la Galaţi va rămâne o singură sucursală sau vor fi două, încă nu s-a luat această decizie, se mai discută”, ne-a declarat rezervat Dan Dobrea. Potrivit politicianului, pe lângă contractul de management pe care îl are, este şi angajat în cadrul companiei, deci dacă rămâne fără postul de conducere, ar putea să opteze pentru postul de simplu subordonat. Dar desigur numai dacă doreşte acest lucru.

Cât despre sondajele naţionale care dau UNPR cu un procent de doar unu la sută la nivelul ţării, Dan Dobrea consideră că nu sunt deloc relevante şi că singurele rezultate care contează sunt cele din noaptea aia lungă a alegerilor. „Vă garantez că la Galaţi UNPR va avea zece la sută”, susţine Dan Dobrea.

Peste doar puţină vreme vom afla adevărul legat de postul de conducere şi de rezultatul UNPR în alegeri. Şi vom putea spune cu certitudine dacă afirmaţiile lui Dan Dobrea au fost doar declaraţii politice… fără asigurare.

Citit 3272 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2012 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.