Şedinţă extraordinară pentru şanţuri şi remize PSI!

Şedinţă extraordinară pentru şanţuri şi remize PSI!

Foto: Ionatan Ţuţu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

 

La fix o săptămână distanţă de o şedinţă ordinară a Consiliului Judeţului Galaţi, aleşii judeţeni s-au strâns ieri din nou în Sala Mare a Prefecturii, de data aceasta chemaţi la o şedinţă extraordinară, convocată la iniţiativa a 22 de consilieri (deşi în tabel figurau 25 de nume, erau doar 22 de semnături). Am avut parte şi ieri de acelaşi spectacol, de-acum evident şi deloc captivant, în care majoritatea politică şi restul consilierilor din CJ se joacă de-a şoarecele şi pisica.

Absenţi mai mult sau mai puţin motivat
Ca şi la ultimele trei şedinţe, consilierii PDL au lipsit în bloc, lor adăugându-li-se toată conducerea Consiliului. Dacă preşedintele Eugen Chebac era plecat la Bucureşti, la o întâlnire la care-şi confirmase prezenţa încă din 27 aprilie, este de neînţeles absenţa celor doi vicepreşedinţi, Tania Bogdan şi Eugen Durbacă, ambii semnatari ai tabelului pe baza căruia s-a făcut convocarea şedinţei extraordinare! Poate doar pentru a-i oferi pe tavă câteva minute de bucurie lui Nicolae Bacalbaşa, care iar a devenit numărul 1 în CJ!

Extraordinară! Am zis, am zis!
Revenind la şedinţa în sine, putem remarca din start că este vorba despre nişte alocări de bani cu iz politic! 340 de mii de lei au mers către Scânteieşti (PSD), pentru refacerea şcolii care a ars acum două luni, 25 de mii de lei către Corod (PNL) pentru construirea unui şanţ de preluare a apelor pluviale şi 316 mii lei către Oancea (PNL) pentru realizarea - în regim de urgenţă - a unei remize PSI.

În fine, pe ordinea de zi a mai fost şi un proiect privind aprobarea documentaţiei pentru reparaţiile ce ar urma să aibă loc la secţiile de Neurochirurgie şi Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului de Urgenţă Galaţi. Şcoala a ars acum două luni şi fondurile pentru reabilitarea ei puteau fi alocate şi la şedinţa anterioară! "Păi, ce? Puteam? Preşedintele Eugen Chebac nu accepta pe ordinea de zi niciun alt proiect decât cele propuse de el", a replicat unul dintre consilierii judeţeni prezenţi la şedinţă. Şanţul de la Corod putea să aştepte şi el până la viitoarea şedinţă ordinară, la fel şi remiza PSI de la Oancea. Că totul a fost un "complot" politic o dovedeşte şi reacţia extrem de nervoasă a lui Bacalbaşa, care a declarat printre dinţi că "dacă consilierii au decis că trebuie făcută această şedinţă extraordinară, atunci ea este extraordinară"! Şedinţa de ieri s-a terminat extrem de repede, mai mult durând practic procedura de desemnare a unui preşedinte de şedinţă, în absenţa lui Chebac.

Citit 1259 ori Ultima modificare Vineri, 04 Mai 2012 18:14

4 comentarii

 • postat de cetateanul suparat Luni, 07 Mai 2012 22:43 Link la comentariu
  0
  0

  o dedicatie USL-ului:

  BLEOAH!!!!!!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de eva Sâmbătă, 05 Mai 2012 21:11 Link la comentariu
  0
  0

  Suna a banc cu spitalul de nebuni. Cum pleaca doctorul din garda ei se strang si se agata de lustra spunand ca sunt frunze in copac. iar Bacalbasa se crede mai smecher - el nu se mai da jos de pe lustra ca el e frunza de conifer. Ca asa vrea el!
  Doamne, pe-astia noi i-am ales? Ce-a fost in capul nostru?!?????!!!!!

  Raportează
 • postat de domnul -domn Sâmbătă, 05 Mai 2012 09:46 Link la comentariu
  0
  0

  ??????????????????????????????????

  Raportează
 • postat de fan bacalbasa Sâmbătă, 05 Mai 2012 06:46 Link la comentariu
  0
  0

  bacalbasa se trezeste ca atunci in comunism, cand turna la securitate pe toti si el hotara care scapa neturnat? cum adica au decis? cum mai are curaj sa apara in lume dupa ce sia bagat colegii in puscarie?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.