Campania "Vieţii libere": Ce crede viitorul primar despre Apaterm?

Campania "Vieţii libere": Ce crede viitorul primar despre Apaterm?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campania "Vieţii libere" continuă cu cea de-a doua temă lansată în dezbatere şi anume, soarta Apaterm şi sistemul de termoficare din Galaţi. Părerile candidaţilor la funcţia de primar al municipiului Galaţi pe aceste subiecte sunt aşteptate, în scris, pe adresa de mail a "Vieţii libere", Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până cel târziu vineri, 25 mai, ora 16.00. Răspunsurile candidaţilor, prezentate în stil jurnalistic şi limitate de spaţiul redacţional,  vor constitui baza următoarei pagini dedicate acestei campanii, care va apărea lunea viitoare (28 mai).

Aşadar, cei care consideră că vor conduce destinele oraşului pentru viitorii patru ani au de răspuns la întrebări simple şi de bun simţ pe care şi le pun gălăţenii: vom mai tremura sau nu în apartamente la începutul iernii viitoare?; vom mai plăti aceleaşi facturi uriaşe pentru calorifere amorţite, pierderile din reţele sau pentru „căldura din părţi”?; va rămâne Apaterm distribuitor de agent termic, separat de producătorul Electrocentrale?

Reamintim că nu aşteptăm promisiuni şi acuze fără acoperire, ci soluţii concrete, planuri de afaceri şi surse de finanţare identificate.

Citit 2083 ori Ultima modificare Marți, 22 Mai 2012 09:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.