PDL şi UNPR şi-au prezentat candidaţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Lansarea candidaţilor Alianţei Pentru Progres (PDL şi UNPR), eveniment desfăşurat ieri, cu două săptămâni înainte de alegeri, a fost menită mobilizării membrilor de partid şi nu neapărat popularizării competitorilor electorali. De altfel, îndemnurile mobilizatoare nu au lipsit nici din discursul preşedintelui PDL Mircea Toader (căci liderul UNPR, Dan Dobrea, nu a ţinut nici un speach) şi nici din cuvântările preşedintelui UNPR Marian Sârbu şi primvicepreşedintelui PDL, Teodor Baconschi.

Marius Necula, candidat la primăria Galaţiului, şi-a început discursul cu mărturisirea "am plecat în campanie neconvinşi că vom câştiga" şi a finalizat comparându-se cu Rocky, care a învins prin tenacitate. Preşedintele CJ, Eugen Chebac a vorbit despre realizările sale (printre care atragerea de granturi de peste 200 de milioane de euro) şi despre intenţia de a câştiga un nou mandat ca "om de administraţie, nu om politic".

Foto: Ionatan Ţuţu  "Atmosfera lansării nu a fost incendiară, cel puţin nu la prezentarea lui Eugen Chebac, fapt care a reflectat disproporţia de forţe de susţinere din cadrul alianţei".

Citit 2414 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.