Miniştrii Dobre şi Nica vor alegeri parlamentare cât mai repede
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Miniştrii Dobre şi Nica vor alegeri parlamentare cât mai repede
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Argumentul principal al celor care doresc decalarea alegerilor este bugetul de stat pe 2013 *

Atât ministrul Administraţiei, Victor Paul Dobre, cât şi ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, consideră că alegerile parlamentare car trebui să se desfăşoare în octombrie, astfel încât până la finele acestui an, bugetul naţional să fie aprobat.

Potrivit ministrului Administraţiei, Victor Paul Dobre, propunerea de organizare a alegerilor parlamentare în octombrie este „o decizie corectă pentru buna funcţionare a ţării, astfel încât până la finele anului să fie adoptat bugetul de noul Parlament”. Ministrul a adăugat că nu este firesc ca actualul Guvern să programeze bugetul pentru următorul guvern.

Şi ministrul Comunicaţiilor consideră că alegerile parlamentare ar trebui organizate „cât mai repede”. ,,Cel mai bine ar fi ca alegerile să se desfăşoare undeva în octombrie, mai ales că există o obligaţie de a prezenta bugetul în Parlament până pe 15 octombrie, termen nerespectat niciodată în guvernările Boc. Dacă alegerile se desfăşoară de aşa manieră încât să existe o lună de zile până la sfârşitul anului, acest lucru ar face să avem un buget pregătit pentru 2013 şi să intre în vigoare încă de la începutul anului. Celelalte variante sunt variante proaste. Fie începi anul 2013 fără buget, deci este un semnal extrem de prost, fie această întârziere a intrării bugetului în funcţiune poate să creeze discuţii cu ceilalţi parteneri şi investitori. Aceste variante, care blochează bugetul, duc la blocarea investiţiilor şi la pierderea acestora în primul trimestru al anului”, a spus Nica.

Citit 1319 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iunie 2012 19:00

3 comentarii

 • postat de Mandela
  Luni, 02 Iulie 2012 14:58
  Iute, iute! Va mai lasa 5 minute, mai dati o fuga prin curte si pe urma iar va ...Doamne iarta-ma! Electoratul asta instabil si nerecunoscator a inceput sa se lumineze mai repede si sa se obrazniceasca. S-ar putea sa va lase cu chilotii in vine la termenul normal al alegerilor. Si cum ar fi sa-i sufle vintul la poponeata pe dnii Nica si Dobre, doua haite batrine cu foamea mare si cu fundul lat. La munca, nene, nu la plagiat!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sano
  Luni, 18 Iunie 2012 13:04
  Trageti tare baieti, acum cat sunteti pe val, ca odata cu trecerea timpului, incepeti si voi incepeti sa va treziti la realitate si incetul cu incetul, marile promisiuni cu cresterile salariale si opulenta promisa, vor deveni vise erotice.
  Cum rezultatul de la locale e unul foarte bun, bagati si de o parlamentara, ca sa va rezolvati si acolo, iar apoi va ganditi si la o eventuala suspendare a Presedintelui ca sa-i dati jucaria si lui Crin.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitorul de panouri publicitare
  Luni, 18 Iunie 2012 06:05
  Victor Paul Dobre care mai ieri mergea cot la cot cu Toader pentru a-l aprecia galatenii si luminatul Dan Nica puiul de taran ajuns ministru au invatat in scoala de partid ca electoratul se poate schimba peste noapte.
  1. Balanta in Parlament se schimba de la zi la zi si o eventuala motiune de cenzura ar putea chiar sa-l readuca pe MRU prim Ministru sau chiar pe Blaga si atunci bye bye USL.
  2. Se pare ca opinia publica in fata fraudarii alegerilor locale nu va ramane nesanctionata la urnele din toamna si cu cat mai repede cu atat mai bine pentru numitii poporului.
  3. Inlocuirea sefilor concentratelor cu fel si fel de incompetenti calificati cu scopul suprem de-a transfera banii in slujba patriei condusa de USL este un alt motiv de a grabi alegerile Parlamentare. Pana se va trezi DNA de unde vin banii pentru campanie sefii vor fi schimbati si NUP vor fi garantate de stat cum au mai fost candva.
  4. Pentru batalia suprema insa va fi nevoie de un nou parlament cu o majoritate USL clara ca sa nu mai aibe surprize ca PDL fura mai mult cum a fost la ultimile alegeri Presidentiale.
  5. Incepand cu noul an o vom lua de la inceput sub o alta forma. Taxele se vor relua, ca cea de prima inmatriculare, FMI va continua gogorita cu reforma, Itic si cu Strul va reveni pe usa din spate sustinatorul noii majoritati si noi romanii ? Noi romanii vom ramane cu Viata Libera, cu Marius Stan si probabil un nou Prefect Barzan ce va avea grije de binele nostru al tuturor, nu-i asa?
  Traiasca Victor si cu Dan, Vacalbasa si cu Stan,
  Ca ne-au promis in vara, pod pe dunare la tara,
  O aeriana gara si Otelul Mondiala.

  PDL va ramane tot asa, cu Toader si Necula ia.
  Mama de 80 de ani, va continua si ea,
  DNA va aresta sa ne demonstreze vigilenta, da,
  Galatenii vor canta: Hai la vot mai bidie,
  De la Prut si pan la don, dane votul nea Ion,
  In USL e veselie, si asa mereu badie.
  Votati secerea si steau, la dunare cu PNLeaua,
  Ca ne-a dovedit mai frate, Ceausescu avea dreptate.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.