Nica: Este posibil ca Dumitru Nicolae să se retragă din viaţa politică

Nica: Este posibil ca Dumitru Nicolae să se retragă din viaţa politică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit liderului PSD Galaţi, Dan Nica, luna viitoare ar putea avea loc alegeri pentru stabilirea preşedintelui Organizaţiei Municipale a PSD Galaţi, loc vacant încă din această primăvară, în urma expirării mandatului deţinut până la acea dată de Dumitru Nicolae. „Dumitru Nicolae şi-a terminat mandatul de primar, mandatul de municipiu a expirat, dar nu am organizat încă alegeri, căci n-am vrut să creăm o problemă suplimentară… Pe viitor, probabil că decizia sa [a lui Dumitru Nicolae] va fi de retragerea din zona de politică, în zona de odihnă binemeritată”, a spus Dan Nica. Acesta a adăugat că „alegeri [la Municipală] ar putea să fie şi mâine, dar sunt chestii legate de calendar, să terminăm organizarea consiliilor locale”, dând ca perioadă probabilă începutul lunii viitoare pentru această acţiune politică.

Citit 1369 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iunie 2012 14:44

4 comentarii

 • postat de jiji
  Marți, 19 Iunie 2012 16:14
  Hai tataie! Ia-ti pardesiul sa nu racesti si hai la somnic! Garsoniera e pregatita, numele e scris pe ea, o sa completam noi din pix si ultimul mandat!
  Cu toate ca daca stau si ma gandesc mai bine, poate ca ar trebui sa te chinui vreo 5-6 ani pe post de leguma... Sa vezi cum e!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iulian
  Luni, 18 Iunie 2012 13:44
  Da, in loc ,un loc cu verdeata (fara capuse si serpi si caini, sa nu se mai trezeasca cumva), unde nu-i durere, nici intristare nici suspin. :)))
  0
  0
  Raportează
 • postat de COCSARUL
  Luni, 18 Iunie 2012 10:48
  Domnul Dumitru Nicolae mai bine s-ar retrage "intr-un loc linistit,cu umbra si cu multa verdeata" ca de 12 ani de zile n-a facut nimic pentru orasul asta.Galatiul in toti acesti ani a batut pasul pe loc intrucat acest dinozaur de primar nu cred ca este nici macar "comunist" pentru ca pe vremea lor au fost unii precum raposatul Carol Dina care au mai si facut cate ceva pentru oras.Asta doarme din picioare voi nu-l vedeti?Cat a fost in combinat nu a facut nimic,apoi pensionarii din oras si naivii care au lucrat in combinat i-au incredintat trei mandate de primar...Domnule Dumitru Nicolae lasa-ne, locul tau nu este la carma unui oras de talia Galatiului,poate in vreun satuc uitat de lume din nordul judetului unde sa-ti donezi pensia ta celor nevoiasi ca prin astfel de acte de caritate te-ai facut remarcat in combinat.Acum este momentul sa te retragi dar fara prea multe valuri,sa nu cumva sa-i vina cuiva ideea nefasta sa te traga la raspundere pentru prestatia de primar.Mergi cu Dumnezeu!
  0
  0
  Raportează
 • postat de cristy
  Luni, 18 Iunie 2012 07:14
  Fosila comunista...fugi acasa adormitulei ! ?Ne-am saturat de figura ta de cadavru !!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.