Eugen Durbacă, bătut de Tania Bogdan
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Eugen Durbacă, bătut de Tania Bogdan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
 • La exact o lună de la alegeri, Consiliul Judeţului îşi va putea alege cei doi vicepreşedinţi * Înţelegerea politică are şi o continuare: alegerile parlamentare

După două încercări fără succes, în care ACD (PNL+PC) nu a reuşit să formuleze o propunere pentru cel de-al doilea post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi, se pare că şedinţa programată luni, 9 iulie, va fi cea în care aleşii judeţeni îşi vor vota viitorii vicepreşedinţi: Cornel Hamza (PSD) şi Tania Bogdan (ACD).
Vestea a fost dată chiar de preşedintele CJ, Nicolae Bacalbaşa: "Din partea ACD va fi propusă doamna Tania Bogdan, iar din partea PSD propunerea pentru domnul Cornel Hamza a fost făcută publică încă dinainte de alegeri". Bacalbaşa a adăugat că ambii vicepreşedinţi vor primi şi atribuţii: Cornel Hamza - proiecte de dezvoltare regională, Tania Bogdan - învăţământul şi sănătatea, cu excepţia Spitalului Judeţean, pe care preşedintele CJ îl vrea în directa sa subordonare.
În ceea ce priveşte cel de-al doilea nume care s-a vehiculat până acum drept posibil candidat pentru funcţia de vicepreşedinte CJ, Eugen Durbacă, Bacalbaşa a adăugat că "negocierea politică în baza căreia s-a stabilit că doamna Tania Bogdan va fi propusă ca vicepreşedinte include şi susţinerea pe care USL o va acorda în toamnă pentru candidatura lui Eugen Durbacă într-un colegiu uninominal senatorial". Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a confirmat informaţiile prezentate de Nicolae Bacalbaşa.
Şi purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă, a confirmat faptul că "există un angajament ferm din partea USL, Galaţi şi Bucureşti, pentru susţinerea lui Eugen Durbacă la alegerile parlamentare, în vederea candidaturii sale pentru un mandat de senator. Ce presupune această negociere în privinţa CJ Galaţi, nu ştiu".

Durbacă, în colegiul lui  Boldea

Este de notorietate faptul că liderii USL au stabilit clar că actualii parlamentari care fac parte din cele trei partide componente ale Uniunii (PNL, PSD şi PC) îşi vor "păstra" colegiile unde au fost aleşi în 2008, adică vor candida tot acolo.
Conform alegerilor din 2008, în prezent, două colegii ar putea fi "disponibile" pentru Durbacă: Colegiul 1 - unde în 2008 a câştigat pe listele PSD Laurenţiu Chirvăsuţă, care, între timp a demisionat şi acum este la UNPR, şi colegiul nr. 4, unde acum patru ani a câştigat democrat-liberalul Marius Necula (dar nu cu cele mai multe voturi, ci prin redistribuire, căci câştigător la voturi a fost social-democratul Viorel Mânzu). Totuşi, cele două colegii senatoriale se deosebesc categoric: colegiul 1 se bazează pe voturile nord-vestului şi centrului judeţului (colegiile de deputaţi 1, 2 şi 3), în timp ce colegiul 4 este în municipiul Galaţi - cartierele Ţiglina III-IV, Siderurgiştilor (colegiul 8 de deputat, câştigat acum de conservatorul Bogdan Ciucă) şi Micro 40 (colegiul 9, reprezentat de Mihail Boldea, aflat acum în arest). Neoficial, se pare că Eugen Durbacă a ales deja să candideze în colegiul senatorial 4.

Citit 4345 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Iulie 2012 00:08

16 comentarii

 • postat de Politica LOR
  Luni, 09 Iulie 2012 14:54
  E nedrept!? O felicitati numai pe dna Tania Bogdan( ma alatur si eu) dar de ce il uitati pe Hamza? Pe el de ce nu-l felicitati? Doar a facut si el multe pentru judetul nostru!!? Ce rai sunteti!
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL
  Duminică, 08 Iulie 2012 21:23
  Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu,se poaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeeeeeeeee.
  Felicitari P.S.D.-P.N.L.si cei mai de apreciat,felicitari P.C.-ului de Bucuresti ca n-a intervenit in sustinerea lui durbaca pentru functia de vice al C.J. Galati.
  Am crezut,aproape eram convins de faptul ca nenea durby' isi va ''NEGOCIA'' la centru,postul caldut de vice.
  Domne'' nu s-a intamplat asta,e altceva in politica din Romania?,se-ntampla ceva in ROMANIA--?.
  Bravooooooooooooooo U.S.L.
  Multumesc pentru multele lucruri bune ce le-a facut dom''Durbaca in cele 2 mandate de Primar,pentru mandatul de Presedinte al C.J. Galati
  -dar,
  -E timpul sa se ocupe de nepoteii Domniei sale,sa-i plimbe prin parcurile ce le-a construit nu sa-i plimbe prin parcurile altor tari,sa mearga si dumnealui prin cartierele asfaltate si curate ce le-a avut in subordine pe timpului celor doua mandate de Primar,etc,etc.
  Sa mai zic?,sa mai spun cate ceva despre dumnealui?,nu,n-o sa mai zic nimic despre un om cazut atat de jos.
  In momentul de fata valoarea politicii domniei sale,asta ce-o provaduieste,se afla la inaltimea piciorului broastei.
  Batrani spun asa:
  -Orice cal de cursa lunga tot o GLOABA ajunge.
  De-o fi adevarat ne-o confirma-o viitorul,s-asteptam se zice.
  Gloaba,gloaba,dar depinde-n ce staul poposesti,si iepele astea-s naravase.
  Hai va PUP.POPPEL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de iuliana calin
  Duminică, 08 Iulie 2012 17:05
  FELICITĂRI DOAMNEI TANIA BOGDAN!!!! ESTE UN OM DEOSEBIT !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de iuliana calin
  Duminică, 08 Iulie 2012 17:05
  FELICITĂRI DOAMNEI TANIA BOGDAN!!!! ESTE UN OM DEOSEBIT !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de @eugen
  Duminică, 08 Iulie 2012 16:11
  eugene....si ...parca...durbaca....nu fi suparat....
  0
  0
  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI
  Duminică, 08 Iulie 2012 14:02
  9 comentarii

  Link COBRA-GALATI Duminică, 08 Iulie 2012 13:46 postat de COBRA-GALATI

  #5 MESAJ PT DL MIRCEA TOADER — COBRA-GALATI 08-07-2012 10:48
  -PT CA APERI DEMOCRATIA SI ITI PASA DE OAMENI,ESTI OBLIGAT SA TRIMITI NU 100 CI 200 DE PEDELISTI PROTESTATARI LA MITINGUL DE MIERCURI DE LA PAPADIE.CU TOATE CA STILUL TAU NU A FOST AGREAT DE MINE SI DE MAJORITATEA GALATENILOR,DAR PT CA AZI DEMOCRATIA SUFERA IN SUSPENDARE,IAR SIDEXUL INAINTEA ZILEI DE IGNAT ESTI OBLIGAT.IMI CER SCZZ CA IN TRECUT TE-AM CRITICAT SI LA TV SI PE NET SI PRESEI,AZI MI-AM DAT SEAMA CA TU SI PDL SINTETI RAUL CEL MIC.DIN PACATE TOT RAU,DAR MAI MIC.DE ACEEA EU COBRA TE OBLIG IN NUMELE CELOR CE AU RAMAS SI VOR RAMINE FARA SERVICI DIN CAUZA MONSTRILOR PSD AZI USL,SA NI TE ALATURI,DUPA CARE PE 29.07'12 VA VENI RINDUL NOSTRU!ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.
  Citat
  Link COBRA-GALATI Duminică, 08 Iulie 2012 13:25 postat de COBRA-GALATI

  -TERMINATI CU PROSTIILE PE INTERNET.ARATATI CA VA PASA SI CA SINTETI DACA NU PATRIOTI BARBATI ADEVARATI.NU VA MAI ASCUNDETI NEPUTINTA IN FELUL :"COMBINATUL SE VA INCHIDE"-NU LE MAI DATI IDEEI SI APA LA MOARA!CAZUL SIDEX REPREZINTA CEA MAI MARE INFRACTIUNE EUROPEANA PE DOMENIUL SIDERURGIC.ACEST ***** INFRACTOR CE SI-A CONSTRUIT AVEREA SI POZITIA MONDIALA NU ARE DREPTUL SA INCHIDA SI SA TOPEASCA ACEST COMBINAT.EL TREBUIE SA RASPUNDA IN FATA LEGILOR.INCHIPUITI-VA SIDEXUL CA SI MAMA ORTODOXIEI ROMANESTI,IN CARE VINE UN PAGHIN PE NUME MITTAL SI VA OBLIGA LA BUDISM INTERZICIND ORTODOXISMUL ASEMENI SIDERURGIEI SA SE MAI PRACTICE IN ROMANIA!PT NUMELE LUI DUMNEZEU,SI IN NUMELE SAU CE VE-TI FACE?NORMAL CA VETI IESI SA APARATI CRESTINATATEA.IESITI SI APARATI CE A MAI RAMAS NETOPIT DIN SIDEX.TERMINATI CU SLOGANUL-SINTEM CONDAMNATI!IESITI IN STRADA LA MITING.DECIT SA INCEPI SA IMI ATACI ACEST COMENTARIU CRESTINESC ,MAI BINE TI-AIN ANUNTA FAMILIA,COLEGII,VECINII SI PRIETENII SA VINA LA MITINGUL DE MIERCURI DE LA ORA 15 LA PAPADIE!
  TREZITI-VA GALATENI!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Politica LOR
  Duminică, 08 Iulie 2012 12:06
  Ce bine le sta impreuna celor doi vicepresedinti !!!!!!!! Politica, fir-ar ea sa fie!
  0
  0
  Raportează
 • postat de eugen
  Duminică, 08 Iulie 2012 12:00
  TENIA BOGDAN este cea mai acra femeie din cate am cunoscut. Alminteri isi cunoaste fff bine interesul personal, s-a servit de functiile profesionale si politice ca sa-si propulseze copilul si sa-si sporeasca, fraudulos, averea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ss
  Sâmbătă, 07 Iulie 2012 21:12
  trag ca disperatii de os iar Galati a devenit un oras MORT! Doar conturile personale cresc......dulce guvernare psd-ista dar nu pt. galateni!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Florin
  Sâmbătă, 07 Iulie 2012 16:26
  «La plajă» se va deschide în această vară

  Km 13, comuna Chiajna, în apropierea autostrăzii Bucureşti-Piteşti. Aici, pe o suprafaţă de peste 42.000 de metri pătraţi, se va deschide în curând „La plajă", cel mai mare water-parc din ţară.
  Zilele trecute am fost şi noi în zonă, curioşi să vedem stadiul lucrărilor. Muncitori, basculante, macarale şi echipamente de distracţii asamblate, semn că nu mai e mult până la deschiderea oficială anunţată pentru această vară.

  Dezvoltatorii se feresc să anunţe o dată anume, însă pe pagina de Facebook dedicată parcului se precizează că acesta îşi va deschide porţile „în curând".
  „La plajă" va avea 27 de tobogane, unele înalte de 17 metri. Cei care vor veni aici se vor putea bucura şi de piscina care produce valuri, dar şi de „râul leneş" care traversează parcul. Dezvoltatorii mizează pe 7.500 de vizitatori în fiecare zi.

  Oare vom vedea asa ceva intre Galati si Braila in mandatul 2012-2016 ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de dascal de la tara
  Sâmbătă, 07 Iulie 2012 14:59
  -felicitari d-na TANIA BOGDAN.....ajutati in continuarie invatamantul galatean asa cum l-ati modernizat in perioada cand ati fost isg....
  -d-nul durbaca nu prea le are cu invatamantul....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dur-barcă? Prostul orașului,demolatorul fără caracter.La gunoi tataie,ești expirat!
  Sâmbătă, 07 Iulie 2012 13:52
  Dacă ești prost și nu te pricepi la nimic intri în politică să mai ,,sugi'' ceva pentru al tău buzunar și burtă grasă.Și dacă ai fi mulțumit.Dar nu ! Prostul strică tot și face garaje fără alei de acces,distruge aleile pietonale,spații verzi,dă aprobare la construcții pe spațiul public fără rost,fără aspect civilizat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de totoeu
  Sâmbătă, 07 Iulie 2012 08:12
  Rusine domnilor.Daca asa s-a intamplat intre cei 2 ,Durbaca si Bogdan este foarte rusinos gestul.M-ai ales ca dna este profesor....Sa cred ca nu m-ai stiti sensul cuvintelor toleranta,respect,bun simt..?
  0
  0
  Raportează
 • postat de SS
  Sâmbătă, 07 Iulie 2012 07:59
  Dle Bacalbasa..
  Nu aveti la C.J. un post de " doorman" ? Pentru nea Durbaca asta ...sunt sigur ca ar accepta sa stea la usa si sa indrume lumea , ca-i bun la d-astea....Ar fi insa o problema cu ssurasul lui sssarcastic si miscarile din gat..ar cam speria pe cei ce intra..dar ma rog galatenii sunt milosi si vor intelege...
  Fie-va mila Dle Bacalbasa....si dati-i o sansa..la usa..(un costum de general l-ar incadra in job perfect,zau)
  P.S.
  Vorbiti dinainte cu popa Casian Galatenul...in caz de moare Durbaca ., stafia lui va bantui pe la C.J. si Primarie ..Vorbiti de pe acum cu popa sa fie pregatit sa faca un exorcist....poate doar atunci ..sa scapam de Nea Durbaca...hehehe
  0
  0
  Raportează
 • postat de alegător
  Sâmbătă, 07 Iulie 2012 07:36
  D-le Poppel,
  dacă vrei să candidezi, abţine-te să mai scrii! Stai foarte prost la acest capitol... În fotografie sunt doi profesori care te pot cenzura oricând... Ţi-ar trebui un consilier pe probleme de scris... Succes(uri) împotriva lui Drbacă!
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL
  Sâmbătă, 07 Iulie 2012 02:53
  Vedeti domnilor parlamentari,deputati,senatori,presedinti ai C.J.,presedinti ai partidelor politice c-o luati in FREZA?.
  Mamaaaaaaaaaaaaaaaaa ce-o mai luati in freza,parte dintre voi,mai draga.
  Credeati c-o sa guvernati chiar si pe plan local la infiniiiiiiiiiiiiiiit.
  V-ati luato.
  Asta-i chiar un inceput de democratie.
  Domnule Durbaca,respectul ce vi-l port se datoreaza numai si numai varstei ce-o aveti,atat si nimic mai mult.
  Ce-i 7 ani,ai educatiei ce-am primit-o, recunosc,tata sofer si mama''maturator de scari de bloc'',m-au obligat sa nu v-atribui cuvinte si injurii ce cu siguranta mi le-am inghitit de-a lungul timpului(timp destul de indelungat de altfel) cuvinte ce nu le-am lasat liberei exprimarii,n-o sa le fac nici acum,
  Multumesc,multumesc,multumesc domnilor presedinti ai U.S.L. Galati ce-ati decis sa nu-i acordati postul''CALDUT'' de vice domnului durbaca.
  N-am vrut,nu mi-am dorit sa ma aflu in postura de contracandidat al domnului durbaca in acel colegiu si?,chiar nici intr-un alt colegiu n-asi vi vrut sa-i arat,sa-i demonstrez domnului durbaca ca vremea-i trecuta,a dumnealui vreme-i trecuta.
  Ma vad obligat sa declar ca-mi asum ca si independent candidatura in acel colegiu,colegiu de senator unde vad ca U.S.L.-ul iti acorda ''sansa''de a candida,cu reale oportunitati de a si castiga.
  Hai ma ne lesi?.
  N-o sa castigi.
  La varsta''ghetale-ti mai treba'experienta?.
  Ca doar cu asta te vei alege,cu''experenta''.
  Nu cauta,nu-ti trimite postacii,ca n-or sa gaseasca,n-or sa fie-n stare sa dibuie ce zic,ori ce-am zis.
  Profesorii adevarati,cei ce-nteleg si pricep expresiile uzuale folosite de catre mine,n-au fost,nu sunt si nu vor fi niciodata-n formatiunea politica ce-o conduci domnule durbaca.
  Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
  Domnule durbaca si eu POPPEL te bat,electoral fireste,oriunde-ti vei anunta candidatura din partea oricarui partid,fireste.
  Electoratul iti va fi impotriva,indiferent cati latrai vei avea pe langa dumneata.
  Nu-ti cheltui si nu incerca sa mai faci cheta de la membrii P.C.,nu le mai cheltui banii pentru potcoave de cai verzi pe pereti,pentru a-ti subventiona campania din toamna incercand sa castigi colegiul de senator.
  N-o sa-l castigi,colegiul n-o sa-l castigi.
  Neneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ti-ai luat-o,n-ai curajul de a te infrunta direct cu electoratul.
  Apropo,este unul de l-ai crescut,l-ai facut mare Director,chiar mai este inca directoras,ce ti-a intors spatele,si-o sa ti-l intoarca votand in campania din toamna nu cu ciumacenco ci cu oricine,chiar si cu mine POPPEL,numai ca dumneata domnule durbaca sa nu mai candidezi cu pretentii,la vre-o functie.
  Te uraste El,impreuna cu prietenu-i Marean,consilierii ''ghetale''
  Greses?.
  Ce?,nu vi-i amintiti?.
  Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau,oaau,oaaaaaaaaau ce mi-e si cu vremurile astea politice.
  Ti-o meritai.
  Crede-ma,ti-o meritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai.
  PROMIT solemn ca voi face pe dracu-n praznic sa candidez,voi candida chiar si pe luna-npotriva domnului durbaca.
  Am strigat inca din 14.01.2012.
  -Jos BASESCU
  -Jos BASESCU
  -Jos BASESCU,
  acum BASESCU-I Jos,
  in momentul de fata nu vreau sa fiu nevoit a striga
  Joooooooooooooooooooooooos durbaca.
  Politicienii promit,promiteti-i luna de pe cer domnilor din U.S.L.,ori,acordati-i sansa domnului durbaca sa se bata-n VOT cu mine.
  In tiglinele 3,4,siderurgistilor,si mai ales micro 39,micro 40,unde zic eu ca mi-e fieful,ti-o cam iei domnule durby.
  Ha,ha,ha,chiar?,ma-ntreb?,aveti curajul unei macar inscrieri in lupta pentru a deveni SENATOR al acestei comunitati,al acestui electorat?.
  Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,n-aveti curajul s-o faceti.
  Liber sunteti sa ma contraziceti.
  De teama, de frica,n-o veti face,n-o sa ma contraziceti.
  N-ati avut si n-o s-aveti curajul unui samurai,a unui Kamikaze sa candidati in acel colegiu in care ma voi simti obligat sa candidez impotriva-ti domnule durbaca.
  Hai va PUP.POPPEL.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.