Pline încă de afişe de la locale, panourile electorale nu le fac cu ochiul partidelor
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Pline încă de afişe de la locale, panourile electorale nu le fac cu ochiul partidelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru referendumul din 29 iulie, niciun partid nu a postat afişe electorale * USL şi PD-L aşteaptă ordine de la Bucureşti pentru demararea campaniei * Pe cele 28 de panouri se află doar afişe decolorate de soare, rămase din campania trecută


 

Deşi suntem în plină campanie electorală pentru referendumul din 29 iulie, niciun partid parcă nu are curajul să dea frâu liber ostilităţilor! O demonstrează aspectul fizic al celor 28 de panouri dedicate exclusiv afişajului electoral, care sunt fie pline cu afişe decolorate de soare, rămase din campania de la locale, fie sunt pline cu reclame la cluburile din oraş!

Am încercat să aflăm cine ar fi trebuit să le cureţe, deşi era lesne de înţeles că dacă sunt în proprietatea Primăriei, aceasta ar fi trebuit să le şi cosmetizeze! Din păcate, până la închiderea ediţiei nu am primit niciun răspuns oficial. Ni s-a dat de înţeles însă că problema se va rezolva cât de curând, urmând să fie mobilizate toate serviciile din subordinea Primăriei.

Partidele nu le vor!

De cealaltă parte, atât reprezentanţii USL, cât şi cei ai PD-L spun că nu au primit încă niciun ordin de la "Centru" pentru demararea campaniei electorale. Mai mult, se pare că niciun partid nu este interesat de aceste panouri şi nu suferă foarte tare pentru că nu sunt amenajate. "Sunt şanse mari ca PSD-ul să nu folosească aceste panouri în campania pentru demiterea preşedintelui ţării. Vor exista tipărituri, dar care vor ajunge la public pe alte căi", ne-a declarat Claudiu Brânzan, purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi.

La fel de indiferent a părut şi preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale a PD-L Galaţi, Victor Dobrea, cel care a preluat frâiele principalului partid de opoziţie după rezultatele slabe obţinute la locale. "Eu nu ştiu mare lucru, sunt în concediu şi n-am nicio informaţie legată de strategia pe care o vom aborda. Este posibil ca nici noi să nu avem nevoie de aceste panouri, nu ştiu să vă spun. Cert este că în acest moment nu a venit nicio strategie electorală de la Bucureşti", ne-a explicat Victor Dobrea.

Că vor avea sau nu nevoie de aceste panouri, rămâne de văzut, doar că până atunci ele ar trebui curăţate şi vopsite, pentru a arăta exact aşa cum arătau şi cu câteva zile înainte de debutul campaniei de la locale.

Citit 1578 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iulie 2012 22:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.