Parcul lui Pazvante încinge spiritele la Tecuci
Foto: Foto: Bogdan Nistor

Parcul lui Pazvante încinge spiritele la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scandal mare, miercuri dimineaţă, chiar în centrul municipiului Tecuci, după ce mai mulţi susţinători ai pitorescului personaj Pazvante au protestat, nemulţumiţi de zvonul că noul primar al urbei vrea să radă de pe faţa pământului cel mai mare parc din oraş, pentru a-l transforma în parcare. Mai bine de 50 de persoane, în frunte chiar cu Vasile Dănăilă Pazvante, au ameninţat că intră în greva foamei dacă parcul va fi desfiinţat.

Tot scandalul a pornit de la faptul că noul primar nu mai vrea să plătească din bani publici utilităţile de care se foloseşte Pazvante. "Bugetul local a suportat în ultimii şase ani cheltuieli de aproape 500.000 de lei pentru utilităţile domnului Dănăilă. Dacă în 30 de zile administratorul nu-şi plăteşte datoriile, parcul va rămâne fără apă şi energie electrică", ameninţă Daniel Ţuchel.

Fost contracandidat al lui Ţuchel la alegerile din 10 iunie, Vasile Dănăilă se apără şi spune că el a folosit apă din mai multe puţuri forate. "Ca să-mi apăr acest parc, făcut în beneficiul tecucenilor, sunt dispus să intru chiar şi în greva foamei!", spune Pazvante.

Povestea micului colţ de rai din centrul Tecuciului începe acum mai bine de 15 ani. Cunoscut ca un personaj pitoresc, Pazvante a investit de atunci în acest parc aproape trei milioane de euro. Pe aleile reamenjate ale parcului au apărut zeci de cuşti cu papagali sau alte animale exotice, fântâni arteziene bine îngrijite, dar şi căsuţe tapetate cu cristale de mină, în care oameni din toate colţurile ţării vin să se trateze de diverse afecţiuni.

Citit 6357 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iulie 2012 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.