Deputatul Florin Pâslaru, dator vândut Primăriei!

Deputatul Florin Pâslaru, dator vândut Primăriei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conform datelor Primăriei Galaţi, Florin Pâslaru are de achitat suma de 47.993 de lei - chiria neplătită, de aproape patru ani, pentru două sedii * Parlamentarul PSD este citat în instanţă pentru rezilierea contractelor de închiriere * În primăvară, politicianul promitea că va achita debitele "în două săptămâni", iar acum spune că va plăti până în toamnă


Din cele trei partide şi un parlamentar care aveau, în primăvară, datorii la Primărie, reprezentând chirii neachitate pentru spaţiile publice pe care le deţineau, numai un singur partid s-a simţit şi a stins datoria, ba chiar a plătit şi în avans, aşa cum a şi promis: Partidul Conservator. În rest, deputatul Florin Pâslaru, PNŢCD şi Partidul Alianţa Populară nu s-au sinchisit să îşi achite datoriile către Primăria Galaţi pentru sediile date de administraţie.

Florin Pâslaru, dat în judecată pentru datorie

În primăvara acestui an, conform datelor Primăriei Galaţi, deputatul PSD Florin Pâslaru avea de achitat către Primăria Galaţi 40.153 de lei - chiria neplătită de aproape patru ani pentru două sedii: cel din campusul universitar (Domnească 142) şi cel din blocul A 1 (Brăilei 169). Atunci, deputatul promitea că va achita debitele "în două săptămâni". Potrivit biroului de comunicare al Primăriei, datoria chiriaşului a ajuns acum la 47.993 de lei, iar acesta este citat în instanţă pentru rezilierea contractelor de închiriere. Ciudat că dosarul de reziliere se află în instanţă încă de anul trecut, informaţie care nu a fost comunicată, înainte de 10 iunie, de către Primărie către "Viaţa liberă"! Florin Pâslaru spune că nu ştie că a fost dat în judecată, dar promite că până în toamnă va achita debitele restante.

Tot în martie, Partidul Alianţa Populară avea de achitat pentru sediul din Culturii nr. 1 suma de 2.798 lei. De atunci până acum nu doar că nu a stins datoria, ci ea a crescut la 3.365 de lei, motiv pentru care "chiriaşul a fost somat să achite debitul", informează Primăria.

PNŢCD plăteşte, dar cu o condiţie!

"Nu dau nici un leu pe chirie până când Primăria nu vine să repare clădirea. Imobilul este clădire de patrimoniu şi eu nu am voie să dau nicio mistrie. Din cauza găurilor prin acoperiş, ne plouă în sediu. Am făcut vreo două adrese până acum către Primărie, prin care anunţ că nu voi plăti nici un leu din datorie dacă nu vin să repare sediul. Ca şi chiriaş, eu fac reparaţii la interior, dar Primăria e obligată să repare exteriorul", spune liderul PNŢCD Galaţi, Marian Popa, arătând apa infiltrată în tavan, chiar deasupra portretului lui Corneliu Coposu.

Însă Biroul de comunicare al Primăriei informează că nu a primit nici o notificare în acest sens din partea chiriaşului de pe Gării 28. În primăvară, PNŢCD Galaţi avea de achitat  2.599 de lei, iar acum are în jur de 3.359 de lei.

Citit 3418 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iulie 2012 21:56

7 comentarii

 • postat de alfar
  Joi, 26 Iulie 2012 21:58
  doar un alt personaj caruia ii bine in straie mincinoase. un politician ce nu prea a fost la scoala. asta conteaza? nu, tupeul, smecherie, relatii, flegma pentru viermi. ce partid? nici nu conteaza, e in clasa politica, cea care ne conduce viata. multumim, ti-as arata o cale cinstita de a cistiga o piine. adun peturile si nu le mai pun la gunoiul selectiv. ti le dau tie sa poti face un ban cinstit.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anti securist
  Joi, 26 Iulie 2012 21:27
  PSD trebuie sa scape de acest infam informator securist care ne-a luat locurile de munca de la PESCOGAL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de babu
  Joi, 26 Iulie 2012 11:24
  un golan, un sarlatan....un vagabont, un caracter infect...si un mare nesimtit. la fel si ficiorsu.....sa l f_t in gat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ALEGATOR LA TOAMNA
  Joi, 26 Iulie 2012 09:08
  Nesimtitul aste de PSD-ist , Paslaru, a tinut un spatiu ocupat , degeaba , fara sa plateasca chirie si fara sa treaca cu anii pe la sediul din campusul universitar ( de langa Gradina Publica) , intr-o zona in care se simte acut lipsa spatiilor comerciale , si care este si un bun vad comercial.
  Ia sa fi dat Primaria acest spatiu la un comerciant serios , sa vezi ce venituri SIGURE ,ar fi obtinut atunci.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Refill
  Joi, 26 Iulie 2012 08:23
  Si uite asa, putin cate putin, incep sa apara mugurii divortului in coalitia nascuta impotriva naturii.
  Daca emisiunea lui Banciu, de pe B1, are o rubrica numita "Mortul zilei", n-ar fi rau ca si Viata Libera sa aiba cate un articol pe saptamana, intitulat " Golanul saptamanii", din care sa mai aflam si noi, fraierii de alegatori, care odata la 4 ani, punem stampila pe toti ratatii, cum smecherii de politicieni din Galati eludeaza legea cu zambetul pe buze.
  Tot inainte tovarase "Pintea".
  0
  0
  Raportează
 • postat de l
  Joi, 26 Iulie 2012 07:26
  da asta nimic nu stie nici ca e dat in judecatra nici ca are dosar la ANI el nu stie nimic e praf........ti-am mai urat si iti mai urez vedeateash cu fular burberry la gat.....incompetentule
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Joi, 26 Iulie 2012 05:21
  AHA. De aceea umbla acest incompatibil prin piata centrala si impartea fituici pentru demiterea Presedintelui ales.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.