Ce cred gălăţenii despre plecările aleşilor în străinătate

Ce cred gălăţenii despre plecările aleşilor în străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unii dintre parlamentarii gălăţeni au la activ şi câte şapte plecări în străinătate, pe an, pe banii statului. Chiar dacă plimbările parlamentarilor sunt pentru a reprezenta statul şi cetăţenii, iată cât de corect li se pare gălăţenilor ca statul să acopere cheltuielile parlamentarilor şi, mai ales, cât de bine consideră ei că au fost reprezentaţi:

Sandu Şerban, 68 de ani: „Normal că nu mi se pare corect ca ei să meargă în străinătate pe banii statului. Guvernul acesta nu face nimic. Mi s-a dărâmat o casă, alta mi-a fost luată. Am fost şi am vorbit cu domnul Toader, a zis că mă ajută. Dar nu s-a mai rezolvat nimic”.

Mariana, 58 de ani: „Nu mi se pare corect ca parlamentarii gălăţeni să plece pe milioane de lei din banii statului în străinătate. Chiar mi-am pus problema de ce nu renunţă şi ei la diurnele acelea. S-a tăiat de la toată lumea, inclusiv de la pensionari sau de la copii, dar ei nu şi-au tăiat nimic. Nu e frumos să spunem că dacă moare capra mea, să moară şi capra vecinului, dar nu se vede că ar fi făcut ceva pentru noi”.

Doamna Dimofte, 52 de ani: „Ce pot să zic despre faptul că ei se plimbă pe banii statului… Pentru dumnealor au făcut, dar pentru gălăţeni nu”. Nicolae Tafta, 70 de ani: „Depinde din ce motive pleacă şi ce fac pe acolo. Ei trebuie să plece, dar să nu o facă abuziv. Plecările astea trebuie să aibă nişte urmări benefice pentru populaţie, dar nu se vede nicio urmare. Nu se vede că ar fi făcut ceva pentru Galaţi. Dar poate nu mă pricep eu”.

Citit 979 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Octombrie 2012 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.