Ajutoarele UE vin în tranşe: Liste extinse pentru sprijinul alimentar

Ajutoarele UE vin în tranşe: Liste extinse pentru sprijinul alimentar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săracii care nu au fost prinşi pe listele făcute până în luna iulie, respectiv octombrie în cazul pensionarilor, pentru ajutoarele UE distribuite de Primăria Galaţi, ar mai putea avea o şansă să se bucure de produsele procurate prin Planul European pentru Persoane Defavorizate - PEAD 2012. Potrivit AJOFM, Casa de Pensii şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, listele vor fi actualizate încă o dată în lunile decembrie-ianuarie. “Dacă nu au fost prinşi în liste în tranşa din luna iulie, vor fi prinşi cu siguranţă în listele care se vor face în lunile decembrie sau ianuarie. Întotdeauna se întâmplă aşa. Unii sau alţii ajung în situaţia aceasta”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al DGASPC Galaţi, Tania Calcan. Potrivit datelor furnizate de AJOFM Galaţi, listele pentru ajutoare au fost actualizate numai până în luna iulie pentru că atunci ar fi fost cerute de către Consiliul Judeţului Galaţi. Totodată, purtătorul de cuvânt al Primăriei motivează că tabelele au fost cerute în iulie ca să se ştie câte alimente trebuie să se cumpere. „Noi facem doar distribuirea. Alimentele sunt cumpărate de Guvern prin APIA şi ulterior sunt decontate. Dacă se mai face o listă în decembrie, vor putea primi şi aceia ajutoare, în funcţie de baza de datele care ajunge la APIA şi în funcţie de aprovizionare. La noi vine marfa în tranşe. Deocamdată nu am primit toată marfa nici pentru cei de pe listele de până în iulie”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache.

Citit 3096 ori Ultima modificare Vineri, 09 Noiembrie 2012 16:35

4 comentarii

 • postat de Bush-ila
  Duminică, 11 Noiembrie 2012 10:25
  De la steagul cu gaura al marelui drum ,am ajuns la "chilotii cu gaura" . Peste patru ani vom fi mai multi sau mai putini in "coloana fugii" din Eghipet ? Nimeni nu mai este in siguranta ,sa nu radem.
  0
  0
  Raportează
 • postat de cel satul sa fie inselat de politicienii cu vile, masini bengoase si afaceri ilegale sau la prosteala fraierului
  Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 22:52
  sa infundati puscariile toti politicienii ce dupa 90 ati adus poporul asta in ipostaze infioratoare ca in poza. vreti din nou votul meu. ciuciu. nu mai vreau sa fiu mintit, saracit si injosit de alde....ii stiti , sint pe toti stilpii galatiului. cite un flit virtual pe fiecare poster. ordinari ce se cred si sint "alesii urbei si a tarii" pe viata. doar niste escroci ce rid de situatia grea a oamenilor de rind si vor imunitate si sa manevreze banii publici si europeni. cine a mai inventat si asta. tot ei, constitutia spune ca nimeni nu e mai presus de lege. da pe cine mai intereseaza CONSTITUTIA?trebuie sa fi idiot sa mai crezi in alba ca zapada peste virsta de 2 ani.. sa va fie rusine, "alesii poporului". am sa-mi fac alt program de alegeri. doar nu o sa mai stau la rind sa pun o stampila vesnic paguboasa. nesimtitilor de politicieni mincinosi ce sinteti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de BATRAN BOLNAV SI NECAJIT
  Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 14:08
  Sa-ti fie RUSNE Mihai Costache ca porti cuvantul mincinos al primarului Marius Stan, sa-ti fie RUSINE cu R mare si tie si primarului ca una spuneti si alta faceti. Spunea-ti ca trimite-ti acasa la fiecare defavorizat pachetele cuvenite ca nu procedati ca in tarile africane. ce mincinosi sunteti si cum va bateti joc de niste necajiti ca noi, batani si bolnavi.Priviti in fotografie chipurile schilomonosite si desfigurate sub povara greutatii pachetelor necesare si utile dar cata umilinta si dispret induram pentru a ajunge cu ele acasa.
  SAva fie RUSINE ca v-ati batut joc ne noi fara sa aveti cea mai mica remuscare.RUSINE pentru NESIMTIREA VOASTRA sa aveti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de asxa
  Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 09:34
  FRUMOS MAI STI SA SCRII ARTICOLE DE GENU.....SARACII GALATIULUI....NU ITI ESTE RUSINE SA NUMESTI ACESTI OAMENI ASA?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.