Sunt destul de vizibile marcajele pietonale?

Sunt destul de vizibile marcajele pietonale?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În oraşul Galaţi există 319 treceri de pietoni, dar, dintre toate, foarte puţine mai pot fi numite treceri, pentru că, propriu –zis, sunt doar nişte urme de vopsea pe carosabil. Ar putea fi foarte bine desenate cu cerneală simpatică, la cât de bine se văd. Sunt ele de ajuns, ar trebui mai multe, sunt ele destul de vizibile sau destul de des refăcute?

Ilie Gheţu, 58 de ani: „Ar trebui mai multe treceri de pietoni. Cred că sunt destul de rare. Ar mai trebui refăcută şi vopseaua”.

Margareta Bruncenco, 74 de ani: „La cât de mult circul eu, cred că sunt bine marcate. Poate în unele locuri, unde se circulă mai mult, ar trebui reîmprospătată vopseaua. Eu noaptea nu circul deloc, aşa că nu ştiu cât de bine funcţionează stâlpii de electricitate şi nici câtă vizibilitate există în zonele în care există treceri de pietoni”.

Venera Tofan, 37 de ani: „Clar nu sunt destul de vizibile sau bine marcate. Ar mai trebui, cu siguranţă, refăcută vopseaua. Vopseaua se degradează foarte repede, pentru că, probabil, folosesc una foarte proastă şi în momentul acesta nu se mai văd aproape deloc trecerile de pietoni. Cred că nu este de ajuns refacerea lor doar o dată pe an. Consider că ar trebui refăcută măcar de două ori pe an, primăvara şi toamna. Cât priveşte faptul că le refac numai vara, pentru că atunci e cimentul uscat, nu mi se pare o scuză. Chiar dacă e primăvară sau toamnă, nu plouă mereu. Sunt atâtea zile în anotimpurile acestea în care nu plouă. Becurile arse sau stâlpii nefuncţionali din dreptul trecerilor de pietoni nu le-am observat, fie că am mers cu maşina, fie că am fost simplu pieton”.

Veronica Ciobanu, 31 de ani: „Eu zic că se văd, dar cred că ar fi bine să fie refăcut marcajul de două ori pe an”.

Citit 1232 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2013 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.