Susţinătorii Elenei Udrea au protestat în faţa sediului PDL Galaţi: Au cerut demisia lui Ciumacenco şi Resmeriţă

Susţinătorii Elenei Udrea au protestat în faţa sediului PDL Galaţi: Au cerut demisia lui Ciumacenco şi Resmeriţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproape 100 de susţinători ai Elenei Udrea la preşedinţia PDL au protestat marţi, în jurul orei 17,00, în faţa sediului filialei gălăţene, cerând demisia preşedintelui organizaţiei municipale, Nicuşor Ciumacenco, respectiv a preşedintelui celei judeţene, Doruleţ Resmeriţă.

Susţinătorii lui Udrea veniseră, chemaţi de Cătălin Cristache, la sediul PDL de pe Domnească, pentru o şedinţă, însă le-au fost închise uşile. „Ăsta este PDL, nu este SRL-ul lui Ciumacenco şi Resmeriţă. Singura problemă este că o susţinem pe doamna Udrea, de aici a început lupta. Noi am venit să ne întâlnim, să ne spunem punctul de vedere, să ne întâlnim cu dumnealor, au fugit ca nesimţiţii. Au închis uşa şi au plecat”, a declarat Cătălin Cristache.

Totodată, Cristache a spus că Ciumacenco a vrut să-l dea afară din partid din cauza luptei pentru listele cu oamenii care merg la alegerile interne. „Colegiul 7 nu avea nici un om”, a afirmat Cristache, care s-a referit la Ciumacenco şi Resmeriţă ca la doi lideri de plic, impuşi de Preda.

Citit 2340 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2013 22:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.