Adaptare în pas de melc: Angajaţii Primăriei Galaţi, rezistenţi la schimbări

Adaptare în pas de melc: Angajaţii Primăriei Galaţi, rezistenţi la schimbări
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu numai că doar cinci la sută din personalul Primăriei care a fost evaluat a ieşit “bine”, în urma analizei PwC, dar se pare că “per total, angajaţii instituţiei incluşi în procesul de evaluare au demonstrat un anumit grad de respingere în raport cu schimbările preconizate”. Adică nu prea au fost ei dispuşi să colaboreze şi nici nu se gândesc să aducă vreo îmbunătăţire activităţii lor. Ar fi cam greu, probabil, după ce au ros scaunele Primăriei rezolvându-şi sarcinile în ritm de melc, să înceapă acum să soluţioneze problemele şi solicitările. “Evaluările desfăşurate cu angajaţii incluşi în proces au demonstrat o atitudine pasivă în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţii şi rezolvării problemelor”, mai scrie în raportul PricewaterhouseCoopers România. Se pare, totuşi, că au fost şi umbre de atitudine pozitivă, în special în rândul celor mai tineri, care s-au arătat mai deschişi către schimbare.

Citit 1777 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2013 16:05

3 comentarii

 • postat de Aleșii noștri arată și se comportă așa cum arată Orașul Galați.
  Marți, 26 Martie 2013 01:44
  Apa Dunării curge, bolovanii din Primăria Galați rămân în micimea gândiri lor de oameni inculți, cu lipsa educației de acasă în primii șapte ani de acasă ce trebuia să contureze moralitatea și caracterul ''pacienților'' din Primăria Galați. Orașul arată după imaginea lor facială și numărul de neuroni dobândiți la naștere și educați prin lipsa cunoștințelor minime. Mizerabili oameni, nesimțirea nu doare? Garajeeeeee !!! Mașini pe trotuareeee !! Alei pietonale în Țiglina 1 și 2 pe post de maidaneeee !!! Complexul Țiglina 1 o nesimțire și iresponsabilitate a celor din Primărie, o normalitate?
  0
  0
  Raportează
 • postat de gopo pe care il doare maseaua de minte
  Luni, 25 Martie 2013 20:51
  din pacate scenariul lui ion saracu, bun de altfel, va rula in ecranizarea S.F "atunci i-am condamnat pe toti la moarte".doar ca actorii de astazi la producerea filmului vor fi regizori si producatori. asa ca s-au gasit niste figuranti ce au acceptat rolul si destinul corect. stati linistiti, in timpul filmarilor nimeni nu a patit si nu va patii niciodata nimic.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ION SARACUL;
  Luni, 25 Martie 2013 08:35
  Galatiul, are oameni inteligenti, sa stiti voi, jigodii de politicieni; nu mai incercati sa ne prostiti; NU MAI MERGE; mai devreme sau mai tarziu, veti platii cu toti, pentru dezastrul care l-ati produs tarii si respectiv orasului Galati;
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.