Afacere controversată. Strada Clăbucet, pe jumătate asfaltată, pe jumătate abandonată
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Afacere controversată. Strada Clăbucet, pe jumătate asfaltată, pe jumătate abandonată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oamenii care locuiesc la case pe strada Clăbucet, din cartierul Aurel Vlaicu, încă mai stau cu privata în curte, chiar dacă artera este situată în miezul oraşului


În plină zona A de impozitare răsare strada asta fără canalizare şi asfalt pe toată lungimea, încadrată, din aceste motive, în zona C. Strada este împărţită în două porţiuni: din Basarabiei până în Tecuci şi de aici până în Sucevei, prin faţa bisericii „Sf. Mina”. O parte a fost reabilitată după o licitaţie publică din 2011, odată cu Basarabiei şi alte patru străzi, de către Vega ’93, iar cealaltă parte a fost lăsată de izbelişte. Aşadar, aceeaşi stradă, probabil aceleaşi taxe şi impozite plătite de cetăţeni, dar condiţii de viaţă vizibil diferite.

Fără canalizare, între blocuri

“Nu există canalizare, toaleta este în curte. Am fost de mai multe ori cu cereri la Primărie, cred că de vreo patru ori, să vină să tragă canalizare. Primăria nici nu auzise de stradă. Nu ştia de existenţa ei sau pe unde ar putea fi situată. Normal că vara este un praf îngrozitor de mult praf, iar în zilele de iană este dezastru. Este o băltoacă aici care rezistă mult timp după ce se usucă pământul”, ne-a explicat Maria Ştefan, care locuieşte la casa cu numărul 1 de pe Clăbucet. Tentative pentru aducerea autorităţilor la faţa locului au fost şi din partea patronului unei şcoli de şoferi, care are sediul pe Clăbucet, la bloc. „Şeful meu a încercat acum trei – patru ani să aducă autorităţile aici şi să le convingă să asfalteze, dar, după cum constataţi, rezultatele încă nu se văd”, ne-a spus Carmen Rotaru, angajată a şcolii de şoferi.

Citit 1470 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2013 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.