Şedinţă rapidă la CJ Galaţi: Atenţie la plombările din judeţ!

Şedinţă rapidă la CJ Galaţi: Atenţie la plombările din judeţ!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii judeţeni s-au adunat, ieri, în Sala Mare a Prefecturii, pentru o şedinţă ordinară, în care s-a votat rapid, singura intervenţie, făcută de democrat-liberalul Dorin Liviu Butunoi, fiind în legătură cu modul în care se fac plombările în judeţ. Acesta a atras atenţia asupra faptului că la DJ 251 (Tecuci - Smârdan) şi 251 A (Matca - Corod) nu s-a ajuns cu plombările, iar drumurile sunt impracticabile şi pline de cratere. Drept răspuns, preşedintele CJ Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a declarat că până acum nu s-a făcut decât frezare şi abia acum încep propriu-zis umplerea gropilor.
„Orice gaură a fost măsurată cu nişte parametri hiperexacţi. După ce s-au frezat marginile găurii s-a mai măsurat odată, s-a măsurat adâncimea fiecărei găuri. Vom avea foarte mare grijă ce anume mixtură intră în acea gaură. Eu, unul, vă pot garanta, împreună cu vicepreşedintele Hamza, calitatea lucrărilor care se vor face”, a explicat Bacalbaşa cum vine treaba cu găurile din drumurile judeţene.
În total, consilierii au aprobat, ieri, cinci proiecte de hotărâre - trei dintre ele fiind cu privire la programul judeţean de transport rutier public de persoane prin servicii regulate, unul cu privire la preluarea unui sector de drum din administrarea CJ Vrancea în administrarea CJ Galaţi, iar unul în legătură cu raportul privind stadiul realizării măsurilor din Programul de Gestionare a Calităţii Aerului.

Citit 2154 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2013 20:50

5 comentarii

 • postat de dumitru
  Marți, 07 Mai 2013 13:13
  L - as ruga pe domnul presedinte al CJ Galati sa intrebe firma care face plombarile pe DN 242 Galati - Tirgu Bujor cine plateste lucrarile facute miercuri 01.05.2013 in com. Foltesti de frezare si apoi de punere de smoala, manual nu automatizat, caci suntem in anul 1955 nu 2013, in gropi in aceiasi zi, iar duminica cand am trecut inapoi de la tara nu era pus nici un centimetru de asfalt in acele gropi. Banuiesc ca trebuie pusa alta smoala care si aceia costa. Nu am mai vazut ca frezarea sa se faca pe 01.05.2013 si plombarea sa nu sa face nici pana dumineca 05.05.2013, cu toate ca era si Pastele la mijloc si traficul se aglomera sigur. Pe data de 03.05.2013 am mers de la Tirgu Bujor la Virlezi si in dreptul statiei drumuri si poduri de la Tirgu Bujor (punctul numit Moara Dracilor ) erau facute lucrari de frezare, trebuia sa faci slalom printre gropi. Dupa ce am trecut de punctul numit litera M-am intalnit cu utilajul care facea lucrarile de frezare. Ce credeti ca facea domnilor, executa lucrarile de frezare dar nu avea cum era normal o masina(remorca) in care sa fie pus asfaltul rezultat in urma lucrarilor de frezare ci era lasat in spatele gropii sau in cel mai rau caz pe marginea soselei. Mentionez ca si la iesirea din loc. Umbraresti pe data de 01.05.2013 asfaltul frezat era in aceiasi situatie ca si cel de pe comunicatia Tirgu Bujor -Virlezi. Poate citeste si un consilier al domnului presedinte al CJ mesajul postat si indreapta lucrurile sau vorba cuiva care a scris un mesaj mai sus poate raspunde si cineva pentru calitatea lucrarilor facute caci de taxe daca nu le platim la timp suntem pusi sa platim majorari de intarziere sau amenzi, nu conteaza ca banii pe care i-am avut pentru taxe i-am folosit la repararea masinilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alba ca zapada
  Miercuri, 01 Mai 2013 23:13
  mai ziarista lui pește! ai reinventat componența consiliului judetean? ”Dorin Liviu Butunoi”? Tâmpito! Paote ai vrut sa scrii Adrian Liviu Butunoi! Documenteaza-te cucoana apoi apuca-te de scris materiale de presa!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cetatenii
  Miercuri, 01 Mai 2013 07:57
  Rugam CJ,PSD,Bacalbasa sa se plombeze drumurile asfaltice din nordul judetului in jurul orasului Beresti si a satului Plesa (drumul pavat cu piatra de rau Plesa -Gara Talasmani sunt cratere uriase) sa se verifice lucrarile de plombare ca aceasta zona a votat tot timpul cu PSD-ul dar cand au venit la guvernare au gasit motive (Galati -Bucuresti) sa nu se modernizeze aceasta zona , este cenusiu totul, timpul a ramas pe loc de 23 de ani (biserica din satul Plesa necesita modernizare,drumul are gropi,iluminatul public cu becuri ici colo,arse,...apa potabila este scumpa desi vine din sat si vara o opreste in loc sa se faca investiti la captarile de apa din satul Plesa comuna Beresti Meria,....).Sunteti platiti (CJ , Primaria Beresti si Primaria Beresti Meria , Parlamentari) din bani nostri publici faceti ceva ca si noi suntem cetateni ai judetului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de dany
  Miercuri, 01 Mai 2013 06:45
  Dar DN26 GALATI-OANCEA, GALATI-BERESTI,CAND SE FAC POMBARILE CA ACESTE DRUMURI SUNT UN PERICOL PENTRU SOFERI?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Lucian
  Marți, 30 Aprilie 2013 11:18
  Daca toate plombarile se fac asa cum s-au facut pe DN 26, e clar! Ar trebui sa-l punem pe Bacalbasa si pe Hamza sa mearga cu masina sa vada exact ce anume s-a facut! Va asigur ca nu ar mai garanta . S-au daca tot vor sa garanteze, de ce nu garanteaza cu functia pe care o detine? Daca se constata ca lucrarile nu sunt de buna calitate sa-si dea DEMISIA! Dar asta nu o sa vedeti dragi galateni, e ciolanul plin de carne, cum sa renunte la el!
  E o nenorocire, iti distrugi masina! Si mai platim si atitea taxe, si rovigneta...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.