Şedinţă rapidă la CJ Galaţi: Atenţie la plombările din judeţ!

Şedinţă rapidă la CJ Galaţi: Atenţie la plombările din judeţ!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii judeţeni s-au adunat, ieri, în Sala Mare a Prefecturii, pentru o şedinţă ordinară, în care s-a votat rapid, singura intervenţie, făcută de democrat-liberalul Dorin Liviu Butunoi, fiind în legătură cu modul în care se fac plombările în judeţ. Acesta a atras atenţia asupra faptului că la DJ 251 (Tecuci - Smârdan) şi 251 A (Matca - Corod) nu s-a ajuns cu plombările, iar drumurile sunt impracticabile şi pline de cratere. Drept răspuns, preşedintele CJ Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a declarat că până acum nu s-a făcut decât frezare şi abia acum încep propriu-zis umplerea gropilor.

„Orice gaură a fost măsurată cu nişte parametri hiperexacţi. După ce s-au frezat marginile găurii s-a mai măsurat odată, s-a măsurat adâncimea fiecărei găuri. Vom avea foarte mare grijă ce anume mixtură intră în acea gaură. Eu, unul, vă pot garanta, împreună cu vicepreşedintele Hamza, calitatea lucrărilor care se vor face”, a explicat Bacalbaşa cum vine treaba cu găurile din drumurile judeţene.

În total, consilierii au aprobat, ieri, cinci proiecte de hotărâre - trei dintre ele fiind cu privire la programul judeţean de transport rutier public de persoane prin servicii regulate, unul cu privire la preluarea unui sector de drum din administrarea CJ Vrancea în administrarea CJ Galaţi, iar unul în legătură cu raportul privind stadiul realizării măsurilor din Programul de Gestionare a Calităţii Aerului.

Citit 2246 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2013 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.