Sunteţi mulţumiţi de florile din oraş?

Sunteţi mulţumiţi de florile din oraş?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gospodărire Urbană face greu faţă udatului florilor din oraş cu o singură cisternă la purtător, dovadă că multe dintre florile din Galaţi s-au cam uscat. Sunteţi mulţumiţi de cum arată florile din Galaţi, sunt ele destule şi, mai ales, n-ar fi mai convenabil şi mai la îndemână să ne construim propria pepinieră şi să ne producem singuri copacii decât să-i cumpărăm?

Cornelia Pătrăşcan, 35 de ani: „Sunt prea uscate, iar iarba, crescută foarte mult, adăposteşte multe căpuşe. Am un câine şi se întâmplă des să am probleme cu căpuşele. Ar trebui ca florile să fi udate mai des şi să dea mai des cu soluţii, să facă mai des dezinsecţie”. Anonim: „Sunt mizerabile florile. Se bagă o groază de bani în ele şi nu se vede nimic. Sunt invizibile, iar cele care sunt, nu sunt îngrijite. Avem pepinieră de borfaşi, nu teren pe care se plantează copaci. Mi-e suficient să văd cum decurg lucrurile în Galaţi, ca să spun că sunt numai borfaşi în Galaţi. Sunt prea puţine flori, pentru cât se investeşte sau se spune că se investeşte. Cred că ar trebui ca sumele alocate pentru zonele verzi să fie reduse. Mi se pare mai mult decât evident că ar fi mai ieftin să producem noi arbuşti şi copaci decât să îi cumpărăm, dar ăştia sunt oamenii. Nu ai cu cine vota pur şi simplu. Nu am votat niciodată pe cine aş fi dorit, pentru că nu am găsit oamenii ăia”.

Doina, 49 de ani: „Eu cred că arată mai bine decât în alţi ani. Sunt mai multe flori şi cred că şi mai bine îngrijite. Nu-mi plac palmierii de pe strada Brăilei, consider că nu se încadrează deloc în peisaj. Poate că ar trebui o întinerire a teilor, poate şi o înlocuirea a plopilor producători de puf, dar cresc greu copacii. Eu nu am alergie la puful plopilor, dar cred că pentru unii este o problemă. Cheltuielile, într-adevăr, ar fi mai mici dacă ar exista o pepinieră la Galaţi şi am produce noi arbuştii şi copacii şi nu i-am cumpăra”.

Citit 800 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.