Licitaţie la Consiliul Judeţului Galaţi: Circuitul muzeelor de la bloc

Licitaţie la Consiliul Judeţului Galaţi: Circuitul muzeelor de la bloc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţului Galaţi a scos la licitaţie un contract de servicii de organizare evenimente pentru proiectul „Circuit turistic muzeal în judeţul Galaţi”, în timp ce muzeele gălăţene nici nu mai au sedii şi sunt împărţite în şapte zări. Valoarea contractului scos la licitaţie este de 81.200 de lei şi are în vedere trei direcţii: organizarea evenimentului tabăra de creaţie ecologică „Altfel”, în valoare de 19.000 de lei, organizarea evenimentului Caravana naţională de promovare a proiectului „Circuit turistic muzeal în judeţul Galaţi”, estimat la 60.200 lei, şi organizarea a patru conferinţe de presă şi publicarea a două comunicate de presă.

Caravana de promovare a proiectului „Circuit turistic muzeal în judeţul Galaţi” este programată pentru 22 februarie - 21 aprilie 2014 şi include transport materiale de promovare în patru trasee a câte trei oraşe, cazare şi trei mese pe zi pentru membrii echipei de proiect participanţi - 72 de cazări în regim single la hotel de 3 stele, logistică, materiale de prezentare, catering. Traseele caravanei sunt: Galaţi - Brăila - Ploieşti - Bucureşti - Galaţi, Galaţi - Tulcea - Constanţa - Călăraşi - Galaţi, Galaţi - Bârlad - Bacău - Iaşi - Galaţi şi Galaţi - Focşani - Braşov - Sibiu - Galaţi.

Chiar dacă ne-am obişnuit cu ideea că nu mai avem de fapt nici un muzeu, iar Muzeul de Artă Vizuală tocmai ce şi-a scos la licitaţie amenajarea spaţiului de la blocul V3, Consiliul Judeţului insistă că încă avem, chiar dacă spaţiile care le găzduiesc sunt improprii.

Citit 1547 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.