Conflict la Rădeşti: Războiul primarului cu Garda de Mediu

Conflict la Rădeşti: Războiul primarului cu Garda de Mediu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul comunei Rădeşti, Ioan Porumb, acuză Garda de Mediu că a amendat pe nedrept cu 5.000 de lei instituţia pe care o conduce, în urma acţiunilor de verificare din perioada 15 aprilie – 31 mai. Mai mult, primarul spune că este vorba de "o acţiune politică şi o vânătoare de PSD-işti". Garda de Mediu a prezentat săptămâna trecută un raport potrivit căruia comuna Rădeşti este una dintre localităţile care nu are serviciu propriu de salubrizare sau contract de prestări servicii încheiat cu un operator autorizat. De asemenea, au fost găsite cantităţi semnificative de gunoi de grajd şi material plastic depozitate atât pe cursul de apă Rădeşti, cât şi pe marginea platformelor de gunoi.

Citit 2480 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2013 18:15

2 comentarii

 • postat de Iom
  Vineri, 12 Iulie 2013 08:55
  Ia te uita ce fac nenorocitii astia de la Garda de mediu, dau amenda pentru material plastic.
  Dar pe nenorocitii de la fabrica de ulei PRUTUL care imputesc mereu valea orasului cu puoare de ulei stricat nu ii deranjeaza deloc!! Le-am facut n reclamatii, nu poti sa respiri, si ei ii acopera! In loc sa le friga vreun miliard amenda sau sa-i inchida!!
  Jegosi!!
  0
  1
  Raportează
 • postat de ecologist
  Miercuri, 10 Iulie 2013 13:40
  Primarul trebuie amendat si nu institutia. In modul care s-a procedat cele 5.000 nu vor mai fi furate de el ci de cei de la Bucuresti.
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.