Bază de agrement cu bani europeni: Primul pas către reabilitarea Bălţii Zătun

Bază de agrement cu bani europeni: Primul pas către reabilitarea Bălţii Zătun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Galaţi a depus spre finanţare, săptămâna aceasta, proiectul „Amenajare bază de agrement cu specific pescăresc la balta Zătun”, prin Programul Operaţional pentru Pescuit privind dezvoltarea durabilă a zonelor pescăreşti, prin Fondul European de Pescuit. Valoarea investiţiei este de 2.21 milioane de lei. Proiectul are în vedere, printre altele, amenajarea infrastructurii destinate agrementului cu specific pescăresc, amenajarea zonelor de popas şi camping, amplasarea unor foişoare de observaţie, pontoane, cât şi o instalaţie de canalizare pentru ape uzate şi de epurare. Directorul ADP, Viorel Sandu, ne-a promis că va reveni cu detalii odată ce proiectul va câştiga finanţarea.

Citit 3340 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2013 16:34

5 comentarii

 • postat de tumy
  Vineri, 23 August 2013 14:41
  5.13.128.***
  felicitari eu unu abia astept sa avem si noi{pescari} o balta cu standarde ridicate si bine inteles po***conform dimensiuni balti
  0
  1
  Raportează
 • postat de usl-ist
  Joi, 22 August 2013 20:08
  5.13.198.***
  da, balta vladesti, superferma piscicola a fost distrusa de smecherii de partide. in schimb vladestiul ce tine de c.j, e si acolo superamenajata baza de agrement pentru politicieni si prietenii lor si arata tipla. asta e, nu-I pentru tot fraierul platitor de taxe si impozite. e pentru cetatenii judetului reprezentati de alesii lor.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Ce nu-i clar?
  Joi, 22 August 2013 16:52
  91.216.52.***
  Si la Vladesti s-a facut modernizare cu bani europeni. Pentru cine este Vladestiul va fi si Zatunul. Nu e clar?
  Doar n-o sa le dea tanti Merkel, o fosta sefa de la UTC-ul democratilor germani, bani amaratilor...
  0
  0
  Raportează
 • postat de usl-ist
  Joi, 22 August 2013 13:37
  5.13.198.***
  la zatun acum e o baza de protocol a c.j galati. vila, livezi, parcari, director, administrator. acolo se fac supersmechere chindii. ca doar nu-I pentru oricine. acolo acum se pescuieste cu 100 roni/zi. asta pentru fraieri, sint citiva ce au niste intrari gratuite acolo date de d-l. doctor, ca doar nu-or da ei, smecherii, banii astia. dupa ce se baga atitia bani europeni si se va face baza de agrement mai super, mai dotata, pentru cine o sa fie? nu cumva tot pentru cei de acum, ce vor conditii si mai bune? stati fara grija zatunul nu e pentru cei ce posteaza aici, nici nu va fi. este si va fi pentru smecherii din partide si prietenii lor, afaceristii. mai bine faceti altceva din banii astia, canalizari, apa curenta sau altele pentru locuitorii judejului. un alt smen pentru confortul alesilor nostrii..
  0
  4
  Raportează
 • postat de pachela
  Joi, 22 August 2013 13:13
  82.137.14.***
  Se va infrumuseta Zatunul .. Felicitari directorului si administratiei lacului
  4
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.