„Uzurpatorul” Necula se întoarce/ Trage sfori să o detroneze pe Praisler

„Uzurpatorul” Necula se întoarce/ Trage sfori să o detroneze pe Praisler
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înfrângerile suferite la alegerile locale şi parlamentare nu l-au lecuit de politică pe fostul PSD-ist, PDL-ist şi PP-DD-ist Marius Necula. Chiar dacă s-a retras într-un con de umbră, undeva la Bucureşti, fostul senator nu a stat degeaba, ci a avut grijă să îşi pregătească, în stilu-i deja consacrat, revenirea printre politicienii urbei. Se pare că Necula îşi doreşte să conducă Forţa Civică Galaţi, având deja suportul unor lideri de la nivel naţional ai partidului. Şi ca să ştie tot ce mişcă în partidul de la Galaţi al lui MRU, Necula, inteligent din fire, şi-a infiltrat şi câţiva „spioni” în echipa condusă de profesorul universitar Mirela Praisler.

Citit 5269 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2013 17:08

13 comentarii

 • postat de Forta Civica Galati
  Marți, 22 Octombrie 2013 13:31
  92.80.152.***
  Comunicat de presa

  In urma articolului aparut in cotidianul Viata Libera, in care s-a vehiculat informatia conform careia fostul senator Marius Necula ar dori sa preia conducerea filialei noastre, Forta Civica Galati face urmatoarele precizari:

  -Dezmintim afirmatiile facute in articol, acestea fiind nefondate si speculative. Asteptarile noastre de la Viata Libera -unul dintre cele mai cunoscute ziare locale - sunt mari si ca atare recomandam o mai buna informare a ziaristului. Forta Civica Galati ar fi dat jurnalistului lamuriri abilitate, insa nu a fost contactata in acest sens.

  -Domnul Marius Necula nu este membru al Fortei Civice Galati. Adeziunea dumnealui nu a fost si nici nu este un subiect de dialog. De aceea, nu este nici macar probabil ca scenariul creionat in articol sa devina o realitate.

  -Organizatia Forta Civica Galati nu agreeaza inregimentarea persoanelor cu trecut politic important (si cu atat mai putin unul controversat), militand pentru a atrage in randurile sale cetateni care nu au activat anterior in cadrul altei formatiuni politice; precizam ca aceeasi politica este promovata si la nivel national, astfel incat 80% dintre membri Partidului Forta Civica nu au fost membrii altor partide politice.

  -Conform statutului Partidului Forta Civica, orice cerere de adeziune se depune la organizatia de pe raza localitatii in care locuieste sau este rezidenta persoana in cauza. In consecinta, doar acea organizatie poate aproba sau nu o adeziune. Altfel spus, organizatia locala decide cine devine membru sau nu, si nu un for central, asa cum s-a sugerat in articolul mai-sus mentionat.

  Organizatia Forta Civica Galati va sta la dispozitie pentru orice alte lamuriri suplimentare necesare unei corecte informari a publicului galatean.

  Organizatia Forta Civica Galati
  0
  5
  Raportează
 • postat de pentru Gălăţeni care nu ne onorează!
  Luni, 21 Octombrie 2013 12:40
  86.127.211.***
  Mai traieste idiotul asta printre noi? DNA-ul nu s-a sesizat pentru cate lucruri mizerabile a facut in Galati si nu numai..?
  Sau securitatea il mai apara pe acest pupincurist? Oameni buni, acest om nu mai este demult un "OM BUN"!
  0
  4
  Raportează
 • postat de ziarist
  Luni, 21 Octombrie 2013 12:01
  89.137.223.***
  Il poti propune si pe pudelul lui Vladimir Putin.
  2
  1
  Raportează
 • postat de ete na....
  Luni, 21 Octombrie 2013 11:27
  193.230.156.***
  nenea ziaristu', vrei un exemplu de politican? dar daca nu avem din urbea noastra si-l propunem pe Vladimir Putin, e cu suparare?
  0
  4
  Raportează
 • postat de ziarist
  Luni, 21 Octombrie 2013 11:12
  89.137.223.***
  Necula nu are defecte nici mai mari nici mai mici decat toata sleahta de politicieni pe care ii duceti in spate si ii votati ca oile pentru un mic, un mall, o aberatie, o papornita cu ulei, o voce plina si un om gol pe dinauntru, Asa ca nu mai aruncati piatra ca nu sunteti cu nimic mai presus de laturile voastre! Dati un exemplu de politician pe care il admirati, neputinciosilor, si veti vedea ca va fi improscat cu aceleasi abjectii fetide ca si ale voastre. Hai, sa va vad, cuvinte bune despre un politician, macar, din urbea noastra! Nu veti gasi, necrofagilor! Continuati, ca aveti pareri!
  3
  0
  Raportează
 • postat de psihopelu
  Luni, 21 Octombrie 2013 10:14
  193.230.156.***
  Om bun.....bun sa-i sparg fatza cu pumnul....bun sa fie spanzurat...ca si restul politicienilor din 1989 incoace....
  1
  4
  Raportează
 • postat de Romeo
  Luni, 21 Octombrie 2013 08:47
  5.13.203.***
  Mda, alta Marie aceesai palarie! E grav daca FC il va primi pe acest traseist oportunist. In eventualitatea in care MP si FC se vor alia de aceeasi parte a baricadei. cu toata dreapta, asta ar insemna sa-l avem iar pe politrucul asta crescut de Iliescu pe liste. E drept ca pt galateni n-ar fi nimic nou, deja PDL e celebru pt candidatii de marca gen Boldea, Lisinschi, etc
  1
  5
  Raportează
 • postat de FC
  Duminică, 20 Octombrie 2013 18:52
  5.13.204.***
  Necula e un f bun organizator, insa are vreo cateva jeguri pe langa el , vichisor, cristinika, simion.....care trebuie lasate la vatra definitiv . Praisler, ce sa zici de ea ? Chiar si dupa o candidatura a ramas o anonima , n-o stiu decat cei max 10 oameni care stau pe la fc galati.
  8
  2
  Raportează
 • postat de Radu de Galati
  Duminică, 20 Octombrie 2013 13:34
  220.239.171.***
  Se pare ca metoda folosita de „Uzurpator” este bine cunoscuta pentru ca asa a facut mai peste tot. La PLD si-a trimis servitorul de Paul Florea care muncea zi si noapte pentru Necula, ca apoi sa fie rasplatit cu functia de Prefect al Galatiului, oare aceeasi soarta sa o aibe si babaciunea de Praisler ? unde mai sunt oamenii care-l pupau pe la spate la PLD, PDL, PSD? unde-i Violeta Nanu ? nu mai este sefa ? Da ca la Forta Civica sunt toti fostii securisti, stiati ? da faptul ca Necula ar avea un var mare securist stiati ? Numai cei cu rude sus puse au drepturi in tara romaneasca de astazi, nu-i asa? Cum a fost posibil sa fure o firma sub ochii DNA ? da sa-si traga o vila pe faleza si teren cat vezi cu ochii in zona libera ? poate datorita lui mamica celebra care era administratore de firma la 80 de ani ?
  Daca era un om cu bun simtz, a furat atat si trebuia sa se retraga, nu credeti ? dar de unde atata bun simtz de la un hotz?
  4
  6
  Raportează
 • postat de David
  Duminică, 20 Octombrie 2013 11:11
  82.137.15.***
  Forta Civica este un partid curat si cu oameni inteligenti ! Nu vad cine i-ar putea locul doamnei profesor universitar. Tot respectul pentru asemenea om ! Acest anunt cred ca este o gluma !
  10
  9
  Raportează
 • postat de emi
  Duminică, 20 Octombrie 2013 08:56
  5.13.215.***
  sunteti foarte foarte prost informati!
  6
  4
  Raportează
 • postat de por
  Sâmbătă, 19 Octombrie 2013 16:53
  5.13.223.***
  cine mai e si asta care nu stie decit sa traiasca numai din politica un fel de paduche.....
  0
  17
  Raportează
 • postat de un galatean care cunoaste marfa
  Sâmbătă, 19 Octombrie 2013 16:42
  5.13.217.***
  Dupa traseul care l-a avut pana in prezent mai face si el o incercare ca "incercarea moarte n-are" dar nu cred ca mai are pe cine sa fraiereasca, s-a mai desteptat lumea.....nu mai e asa proasta cum o fi crezind d-l din imagine !
  0
  22
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.