Întârzieri la padocul de pe Zimbrului: Căpuşele au împiedicat obţinerea avizului

Întârzieri la padocul de pe Zimbrului: Căpuşele au împiedicat obţinerea avizului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serviciul Public Ecosal a depus, vineri, actele pentru obţinerea licenţei la padocul de pe strada Zimbrului. Potrivit directorului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, lucrările au mai întârziat puţin şi din cauza găsirii unor căpuşe într-un corp al adăpostului. „Lucrările trebuiau finalizate săptămâna trecută, dar am găsit nişte căpuşe în corpul mic al padocului şi a fost nevoie să deratizăm zona. Săptămâna aceasta, la final, sper să fie, totuşi, totul gata”, ne-a declarat directorul Ionuţ Pucheanu. Directorul Direcţiei de Lucrări şi Infrastructură din cadrul Primăriei Galaţi, Radu Dinu, a spus că săptămâna aceasta va fi o reîntâlnire cu reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare. „Ne dorim din tot sufletul să putem colecta câinii de pe stradă, mai ales pe cei bolnavi, agresivi”, ne-a spus acesta. În ceea ce priveşte celălalt padoc de pe Zimbrului, care este construit în faţa celui vechi, potrivit directorului Radu Dinu, va fi gata la sfârşitul lunii.

Citit 1095 ori Ultima modificare Luni, 11 Noiembrie 2013 22:45

3 comentarii

 • postat de satul de javre si mizeria din piata ancora
  Marți, 12 Noiembrie 2013 16:58
  5.13.224.***
  Domnule primar cand aplicati legea acestor javre care sunt un pericol permanent si un focar de infectie.poate citeste si doamna emanuela turcu doleantele galatenilor si isi justifica salariul...
  0
  3
  Raportează
 • postat de n-am tastatura scriu cu gandul
  Marți, 12 Noiembrie 2013 16:02
  5.13.142.***
  cei de la viata libera,daca cititi comentariile cititorilor. daca aveti ocazia si intrare pe undeva pe la primaria puneti si voi o vorba,unele zone sunt sufocate de caini,de ex.parcul cum cobori spre selgros din micro 21,are niste dulai mai grasi decat un copil de 10-12 ani,pur si simplu grotesc!
  0
  3
  Raportează
 • postat de oarecare
  Marți, 12 Noiembrie 2013 12:21
  5.13.145.***
  Incepeti cu Tiglina 3, la gradinita Pinochio in curte. Se aduna cel putin 10 caini, iar seara cand parintii isi scot copii de la gradinita, sar sa-i muste.
  Ce amenda as da conducerii acestei gradinite...
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.