Ce cred gălăţenii despre demolarea chioşcurilor

Ce cred gălăţenii despre demolarea chioşcurilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În condiţiile în care municipalitatea a început demolarea unora dintre chioşcuri, i-am întrebat pe câţiva gălăţeni ce părere au despre această iniţiativă.

Milica, 50 de ani: „Da, ar trebui ca ele să fie strânse, dar nu toate. Îmi pare rău pentru persoanele care lucrează la chioşcuri şi pentru locurile lor de muncă, dar asta este situaţia. Nu sunt de acord să fie strânse toate, pentru că este posibil, totuşi, să fie de foarte multă utilitate în anumite zone”.

Sanda Bărbieru, 64 de ani: „Sigur că este bine ca ele să fie demolate, arată mai bine oraşul fără ele. Sunt magazine destule la parterul blocurilor şi nu numai, avem de unde ne face cumpărăturile. Este piaţă, sunt şi aceste magazine mari”.

Tănţica Cosma, 42 de ani: „Nu ştiu ce să vă zic. Cred că ar trebui găsită o cale de mijloc. Pe de o parte, sunt anumite chioşcuri bine amplasate şi arată bine, acestea ar trebui lăsate, dar sunt şi multe chioşcuri care încurcă circulaţia, nu sunt bine amplasate şi ar trebui demolate. Ar trebui ca proprietarii să cadă la înţelegere cu autorităţile în privinţa amplasamentului, să fie mutate în alt spaţiu cele care incomodează circulaţia. Bineînţeles, chioşcurile abandonate ar trebui demolate şi făcut curat. Cu siguranţă sunt şi chioşcuri care nu îşi au rostul şi ar trebui dărâmate sau mutate”.

Eugen, 66 de ani: „Ar trebui să rămână, în anumite zone cel puţin. Eu locuiesc în Francezi, avem chioşcuri 24 de ore din 24, te duci şi îţi cumperi o pâine, o cafea. Dacă nu ar fi acestea, nu aş avea unde să mă duc să îmi fac cumpărăturile. Dacă nu ar fi acestea, ar trebui să mă duc din Francezi tocmai la supermarket-ul de la rondou. Ar fi trebuit, cel puţin de acum încolo, să fie puse undeva unde există vad, într-o intersecţie, cum e la Piaţă, ca să poată avea toată lumea acces”.

Citit 2306 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2013 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.