Va fi război în Consiliul Local? Monitorizare specială la votul legat de demolarea garajelor

Va fi război în Consiliul Local? Monitorizare specială la votul legat de demolarea garajelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Şedinţa ordinară a Consiliului Local, care va începe astăzi la ora 16.00, se anunţă a fi incendiară. Pe ordinea de zi se află nu numai bugetul pe 2014 al municipiului Galaţi, ci şi cele două proiecte privind demolarea garajelor din Complex Ancora şi Micro 19, în vederea construirii unor parcări civilizate. Potrivit surselor noastre, câţiva aleşi au încercat din răsputeri scoaterea de pe ordinea de zi a celor două proiecte. Cele mai mari presiuni şi discuţii au avut loc la şedinţa de negociere care precede întrunirea aleşilor, şedinţă la care participă şefii grupurilor politice. Discuţiile au început la ora 11.00 şi s-au încheiat după ora 14.00, întrunirea putând intra în istoria celor mai lungi negocieri.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la şedinţă, dacă aleşii se vor opune investiţiilor care nu se pot realiza decât prin demolarea garajelor, sau dacă primarul Marius Stan va reuşi să menţină pe ordinea de zi proiectele, având în vedere că mulţi dintre consilieri îşi doresc ca acestea să fie retrase.

Având în vedere şi sutele de solicitări venite din partea cititorilor noştri interesaţi de problema garajelor, cotidianul Viaţa liberă va deplasa doi reporteri şi doi fotoreportei la şedinţa Consiliului Local, special pentru a monitoriza acest eveniment.

Citit 2558 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2014 14:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.