Ce cred gălăţenii despre problema locurilor de parcare

Ce cred gălăţenii despre problema locurilor de parcare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce cred gălăţenii despre numărul locurilor de parcare, sunt ele de ajuns sau trebuie găsite soluţii pentru crearea unora noi?

Adina Patriche, 37 de ani: "Eu nu sunt şofer, soţul este şofer şi se plânge mereu de lipsa locurilor de parcare. Sunt insuficiente şi făcute anapoda. Există o bătălie crâncenă pentru ele. Fiecare îşi arogă câte un loc de parcare şi apar şi conflicte, în acest sens. Consider că problema legată de lipsa locurilor de parcare nu va fi rezolvată niciodată. Sunt oameni răi şi exagerat de multe maşini. Ar ajuta construirea unor parcări subterane, dar să fie poziţionate în locuri foarte populate. Nu ar trebui numai una, ci mai multe. Parcarea de la Casa de Cultură a Sindicatelor este un spaţiu bun. Sunt multe bănci acolo, iar zona se aglomerează. Este spaţiu suficient şi este o soluţie".

Cristian Burgaza, 33 de ani: „Cu siguranţă nu sunt destule locuri de parcare în Galaţi, altfel nu ar mai sta maşinile parcate pe stradă sau pe trotuar. Pe strada Domnească este un loc proaspăt curăţat, unde Primăria ar putea construi o parcare. Cred că ar fi bună ideea construirii unei parcări subterane acolo, dar nici aşa nu ar fi de ajuns. Aceea ar răspunde cerinţelor zonei respective, restul oraşului ar rămâne tot prea puţin acoperit”.

Cristi Nenciu, 37 de ani: "Nu sunt destule locuri de parcare şi ar fi binevenite câteva parcări subterane în zona pieţelor. În Piaţa Mare ştiu că există deja una. Este bun locul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, dacă astfel se rezolvă aglomeraţia din zona Tribunalului".

Doru Căstăian, 35 de ani: "Locuri de parcare amenajate sunt derizoriu de puţine. Lumea parchează oriunde. Evident că orice parcare nouă, subterană, aeriană sau într-un univers paralel, ar fi bună”.

Citit 1037 ori Ultima modificare Duminică, 02 Februarie 2014 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.