SPUNE-ŢI PĂREREA! Cele mai bune şi cele mai proaste lucruri făcute vreodată la Galaţi

SPUNE-ŢI PĂREREA! Cele mai bune şi cele mai proaste lucruri făcute vreodată la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de astăzi lansăm o nouă campanie marca „Viaţa liberă”. De data aceasta este un demers interactiv, în care rolul dumneavoastră, al cititorilor noştri, este crucial.

În perioada 5-16 februarie 2014, vă aşteptăm cu propuneri vizând două capitole extrem de importante ale istoriei Galaţiului. Puteţi nominaliza (ca şi comentariu la acest articol) atât cele mai rele lucruri care i s-au întâmplat vreodată oraşului, cât şi cele mai bune lucruri care s-au petrecut în urbea noastră.

Poate să fie vorba, în nominalizările făcute de dumneavoastră pe www.viata-libera.ro, despre oameni (buni sau răi, după caz), despre investiţii, despre idei, s.a.md. Fiecare ce crede el de cuviinţă că se potriveşte.

La sfârşitul perioadei de nominalizări, vom aduna toate propunerile făcute (plus like-urile la comentariul respectiv) şi vom face un dublu clasament cu „cele mai importante 10 lucruri care s-au făcut la Galaţi/ cele mai proaste 10 lucruri care s-au făcut în oraş”. Apoi, aceste clasamente vor fi supuse dezbaterii publice sub forma a două module de vot electronic (se vor găsi în site).

Votul se va desfăşura în perioada 18-28 februarie 2014, iar la final reporterii „Vieţii libere” vor face articole ample (la modul documentar-investigaţie) despre fiecare dintre cele mai importante cinci lucruri care s-au făcut la Galaţi şi cele mai proaste cinci lucruri care s-au făcut în oraş. Vom coopta la realizarea acestor articole specialişti din toate domeniile şi vom încerca, prin dezbatere publică, să identificăm oluţii pentru ca lucrurile bune să se înmulţească, iar lucrurile rele să fie îndreptate şi/sau să dispară.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă invităm să participaţi în mod activ şi responsabil la această campanie, care poate să influenţeze în mod pozitiv soarta municipiului Galaţi, implicit şi soarta locuitorilor urbei.

Citit 5806 ori Ultima modificare Joi, 06 Martie 2014 11:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.