Sunt gălăţenii mulţumiţi de parcurile din oraş?

Sunt gălăţenii mulţumiţi de parcurile din oraş?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată cum văd gălăţenii modul în care municipalitatea administrează locurile de relaxare din oraş, printre care se află şi parcul de lângă Selgros, lăsat an de an la mila bălăriilor şi a câinilor.

Dana, 37 de ani: "Prefer să mă plimb prin centru, din cauza câinilor, a mirosului groaznic de la canalizări, a aspectului neîngrijit. De lucrările Apă Canal nu ştiam, pentru că ocolesc parcul, principalele motive fiind cele enumerate mai devreme. Parcurile din cartierul Dunărea sunt lăsate de izbelişte. Populaţia este foarte numeroasă în cartier, iar parcurile ar trebui să fie mai multe şi mai bine îngrijite."

Camil Manolache: "Abia am revenit în Galaţi, după zece ani, şi cred că oraşul este schimbat în bine. Grădina Publică arată mai bine. Însă nu e normal ca după jumătate de an de la lucrări, Parcul Selgros să nu fie reabilitat. Câini am văzut în tot oraşul şi nu cred că poate fi rezolvată problema atât de repede. Locuim în Canada şi nu putem compara parcurile de acolo cu cele din Galaţi. Parcurile sunt imense şi foarte bine întreţinute. Noi avem un abonament, care costă în jur de 100 de dolari, prin care ai acces în cinci parcuri, pe tot parcursul anului, poţi intra oricând să faci grătar. Parcurile sunt amenajate în acest scop, există şi un loc pentru parcarea rulotelor, poţi sta pe iarbă, nu te întreabă nimeni nimic. Nu se poate compara. Plăteşti, dar ai toate condiţiile."

Octavia Manolache: „Eu am fost şi acum cinci ani în Galaţi şi consider că oraşul arată mult mai bine. În ceea ce priveşte parcul din Micro 21, ar fi fost normal să fie reparat cât mai repede. Cel puţin acum, în primăvară, ar fi trebuit să fie pregătit pentru copii şi pentru toată lumea. În ceea ce priveşte faptul că acolo sunt căpuşe şi câini, trebuiau luate măsuri pentru siguranţa celor care îl vizitează şi în primul rând a copiilor.

Citit 1024 ori Ultima modificare Duminică, 27 Aprilie 2014 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.