55 de oameni de la Gospodărire Urbană rămân FĂRĂ LOC DE MUNCĂ

55 de oameni de la Gospodărire Urbană rămân FĂRĂ LOC DE MUNCĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Gospodărire Urbană SRL vrea să externalizeze serviciul propriu de pază, compus în acest moment din 55 de agenţi de securitate. Potrivit purtătorului de cuvânt al societăţii, Daniela Stroia, în acest scop a fost demarată o procedură de licitaţie publică, care vizează încheierea unui contract de servicii de pază, cel mai probabil începând cu data de 15 octombrie 2014.

Aceasta a subliniat că respectivii agenţi de securitate au posibilitatea să-şi continue activitatea în cadrul firmei către care se va atribui contractul după finalizarea procedurii de licitaţie publică. Până la închiderea ediţiei, nu am reuşit să aflăm de la directorul societăţii, Eduard Grosu, acesta nerăspunzând la telefon, motivele care l-au determinat să decidă externalizarea serviciului.

Potrivit informaţiilor prezente pe site-ul societăţii, obiectul contractului este paza celor trei cimitire administrate de către Gospodărire Urbană, a bazelor de agrement, a serei, a portului de ambarcaţiuni, a talcioculu şi a sediului de pe strada George Coşbuc.

Perioadele contractuale de prestare a serviciilor scoase la licitaţie sunt pentru 15 octombrie - decembrie 2014, pentru care este estimat un cost de 207.792,00 lei, fără TVA, pentru 28.080 ore de prestare, şi ianuarie - aprilie 2015, pentru care valoarea estimată a contractului este de 319.680,00 lei, fără TVA, pentru 43.200 ore de prestare.

Citit 2600 ori Ultima modificare Marți, 07 Octombrie 2014 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.