NEGOCIERI LOCALE: Partidul Social Românesc îi curtează pe membrii curaţi ai PSD

NEGOCIERI LOCALE: Partidul Social Românesc îi curtează pe membrii curaţi ai PSD
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO) Galaţi, Iulian Aramă, a declarat, vineri, 5 iunie, în prima conferinţă de presă a filialei, că poartă discuţii cu membrii PSD care „nu s-au murdărit de-a lungul carierei lor politice”.

„Am purtat discuţii la nivelul unor membri PSD care sunt nemulţumiţi de situaţia din partidul dânşilor. În perioada imediat următoare, după ce ne-am legitimizat, cu ghilimelele de rigoare, să putem trece la acţiune şi să putem să primim o serie de membri de nădejde ai PSD”, a afirmat preşedintele PSRO Galaţi.

Afirmaţia a venit după ce preşedintele la nivel naţional al PSRO, Mircea Geoană, prezent şi el la conferinţă, a lansat o astfel de invitaţie către toţi social democraţii nemulţumiţi de scandalurile cu justiţia care înconjoară anumite figuri din formaţiunea politică din care a făcut parte.

Citit 2363 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2015 17:49

7 comentarii

 • postat de M. puie
  Marți, 09 Iunie 2015 23:32
  5.13.153.***
  de ce oare derivatele cripto si neo comuniste au 4 litere ?
  CPUN, FDSN, UNPR, PSRo
  e vreo chimie secreta
  1
  9
  Raportează
 • postat de PSRO
  Marți, 09 Iunie 2015 22:40
  167.114.118.***
  Hai! Hai! "dom' profesore" daca se cheama profesorat ceea ce faci domnule "doctor inginer" la UDJ. N-o sa iasa nimic cu PSRO cum nu a iesit nici cu PMP nici cu PDL. Atata timp cat ai sa fii un oportunist, ai sa umblii dupa ciolan (se vede ca suferi dupa directoratul de la electrica) si nu ai o doctrina politica pe care sa o urmezi nu ai sa realizezi nimic in plan politic.Speri prin aceasta miscare sa revii in lumina reflectoarelor dar te inseli Esti cu o cariera curata? Poti sustine public asta? Ai curaj sa arunci primul piatra? Astept cu interes sa-i vad pe cei PSD-isti care or sa vina la acest "balon de sapun dezumflat".
  1
  12
  Raportează
 • postat de Si eu cu cine votez?
  Marți, 09 Iunie 2015 21:26
  78.96.40.***
  I-auzi sarba: politicieni care „nu s-au murdărit de-a lungul carierei lor politice”. E ca si cum ai spune ca o harca e frumoasa. Oare de ce o fi zis iliescu despre asta ca e pampalau? Sau babalau?
  1
  5
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Marți, 09 Iunie 2015 15:13
  213.218.53.***
  Orice partid SOCIAL care se deschide ca o ALTERNATIVA curata fata de MAFIA PSD este un lucru extraordinar in Romania.

  Totusi, chiar cu "Mihaela dragostea mea" (alti parlamentari nu isi iubesc sotia asa, ci au amante care le schimba ca pe ciorarpi !) a fost un ambasador roman in SUA apreciat chiar si de SUA, in ciuda faptului ca venea din partidul mafiot PSD-ist.

  Sa uram mult succes acestuia, dlui Geoana si sa speram in mai bine.
  8
  3
  Raportează
 • postat de Akbar
  Marți, 09 Iunie 2015 13:39
  81.12.148.***
  Niciun politician, cu partidul la "butoane", care se da mare cinstit si onest n-are sange in "instalatie" sa "faca valuri" cand colegii sai capuseaza banul public. Niciunul n-a auzit sau n-a stiut nimic iar in partidul lor curge doar lapte si miere si toti se inteleg de minune pentru binele "poporului".
  Apoi deodata "regurgiteaza" si isi aduc aminte de absolut tot, cand sunt trimisi pe linie moarta sau le sunt confiscate"jucariile".
  E o mare "doamna" politica asta !
  0
  10
  Raportează
 • postat de Viorel
  Marți, 09 Iunie 2015 13:24
  5.13.236.***
  Dupa Electrica si PDL, apoi alaturi da pampi era normal sa urmeze refuzatul de Geoana in goana sa permanenta dupa ciolan. Cam multi hamesiti in noul partid care nu are inca, dupa lege, 3 membri.Cu sotia de la Pensii veti fi 4 iar daca iti iei toti finii si afinii din Cavadinesti ii vei provoca asa un soc lui Geoana ca-si va reveni din prostie.
  2
  11
  Raportează
 • postat de Bratu
  Marți, 09 Iunie 2015 12:26
  5.254.65.***
  Cu Mihaela dragostea mea, o sa faceti rahatul praf!
  1
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.